Tijdelijk geen boekingskosten

• Draadloos internet
  • Airconditioning
  • Sportfaciliteiten

Boek met andere aanbieders

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Golden Sun

9FenomenaalScore uit 4 reviews

Prachtig!
Door Familie Visser op 11-05-2023

Heerlijke vakantie gehad in een mooi appartement net buiten Parga. De nederlandse eigenaren Dennis en Danielle doen er alles aan om het naar je zin te maken. Ons 2 kamerappartement had een ruim, fraai balkon met uitzicht op het zwembad. Naar het centrum is het 20 minuten lopen. Een auto is fijn want het is best een steile weg. De omgeving is prachtig. Wij verbleven er begin mei en het was nog erg rustig. Parga is een mooi stadje. Je kan overal heerlijk eten voor redelijke prijzen. Wij komen zeker nog eens terug.

Geweldig rustig gelegen vlakbij strand en centrum
Door Jeroen van Dijk op 04-07-2019

Het is een ontzettend leuk kleinschalig complex met ongeveer 10 appartementen. Het heeft een mooie gezellige tuin eromheen en een klein zwembad met gratis ligbedden, parasols en een mooi hemelbed aan het zwembad. De gastvrouw is super vriendelijk, heel gastvrij en flexibel. De appartementen zijn voorzien van een fijne airco, hordeuren en een mooi ruim balkon. We hebben werkelijk geen mier of wat dan ook kunnen aantreffen binnen. Het ligt prachtig tussen de bergen op 2 minuutjes rijden van het prachtige romantische en gezellige centrum! De bedden lagen ook erg goed (en dát met mijn rugklachten!!). Het was gezellig ingericht en had een föhn, tv, douche, toilet, airco, hordeuren 3 échte bedden en een keukentje met koelkast en een 2-pits gasstel. Zowel bij het complex als eigenlijk ook in de gehele omgeving dienen mensen die slecht te been zijn rekening te houden met trappen en steile hellingen. Net buiten t centrum maar heerlijk rustig.

Comfortabele appartementen rustig gelegen
Door Caroline op 07-08-2016

Voor ons een topper! Heerlijk rustig gelegen, klein complex appartementen, prima zwembad met comfortabele ligbedden. Appartement is goed ingericht met een heerlijk bed! Ook leuk dat alle appartementen op het zwembad uitkijken, altijd het leuke uitzicht dus. Ca. 2 km buiten het centrum van Parga, het is te lopen maar wel een flinke wandeling. Supermarkt(je) en restaurantjes vlakbij.

Heerlijk verblijf!
Door Ingrid van Diemen op 15-06-2015

Heel fijn verblijf bij erg gastvrije eigenaren. Mooi complex en prettige kamer met airconditioning. Het ligt ong. 2 km buiten Parga, maar met de fiets goed te doen naar Parga, wel wat heuvelachtig. Maar met wat conditie prima. Erg genoten, mooi schoon zwembad, mooie ligstoelen, goed onderhouden.

Golden Sun info

• LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • JacuzziNiet beschikbaar
  • MassageNiet beschikbaar
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)