- Waardering
- Airconditioning
- Restaurant
- Draadloos internet
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFenomenaal15 reviewsGeweldig zwembad8 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnHalf pensionp.p. vanaf€ 343 Ga naar accommodatieAlia Palace & Villas - Adults Only
Fantastisch14 reviewsZeer schoon4 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnHalf pensionp.p. vanaf€ 524 Ga naar accommodatie15 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 1275 Ga naar accommodatieAnna Maria Paradise
Fenomenaal105 reviewsErg kindvriendelijk3 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferHalf pensionp.p. vanaf€ 407
- Ewa28-11-2017
Mega wakacje!
Idealne miejsce na wypoczynek. Bardzo przyjazna atmosfera, można się czuć jak w domu. Hotel zadbany, czysty, pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre, świeże, do kolacji podawane wino. Przepiękne widoki, aż w głowie się kręciło od różnorodności form ukształtowania terenu;) Miejscowość może niezbyt wielka, ale jest dużo sklepików, tawern,w których wieczorem można np przy kolacji obejrzeć mecz na telebimie;) W okolicy zamek Platamonas położony na wzgórzu. Córka na siłę mnie stamtąd wyciągała;) Piękne miejsce! W lokalnym biurze podróży fajne wycieczki- Meteory, góra Olimp, wyspa Skhiatos, Waterland Saloniki. Polecam wszystkie;) Obsługa mówi w języku polskim.
- pzukowska8803-09-2017
Idealne miejsce na rodzinne wakacje!
Właśnie wróciliśmy z tygodniowych wakacji w Hotelu Afroditi. Hotel wręcz idealny na rodzinny wyjazd. Przemili właściciele, zwłaszcza Stelios, zawsze uśmiechnięty, bardzo pomocny, dopytywał czy wszystko ok, czy niczego nam nie brakuje itp. Zarówno pokoje, jak i cały Hotel bardzo czyste, sprzątane codziennie. Każdego dnia mieliśmy wymieniane ręczniki na nowe, co 2-gi dzień wymieniano nam pościel. Byliśmy z 2 dzieci (5 i 2 latka), dostaliśmy dodatkowe łóżko dla starszego synka oraz łóżeczko niemowlęce dla młodszego. Jedzenie PRZEPYSZNE! Na śniadanie duży wybór na zimno oraz na ciepło, do tego pyszne ciasta (5-6 rodzai), na obiadokolację codziennie było coś innego (do wyboru po 3-4 dania na gorąco w formie bufetu), do tego lampka czerwonego lub białego wina. Codziennie świeże warzywa, owoce, oliwki, prawdziwa feta. Z restauracji widok na Olimp. Basen czysty i zadbany, przy basenie znajduje się bar, czynny do późnych nocnych godzin :) W hotelu bardzo dobrze działa WiFi (zdecydowanie lepiej niż w Polsce) Do plaży ok. 150m. Hotel nieduży, kameralny, idealny na wyjazd we dwoje lub z rodziną. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem tego miejsca i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócimy. Byliśmy na wakacjach z biurem podróży, organizacja, opieka rezydentki na najwyższym poziomie. Przemiła Pani Ania (rezydent) chętnie służyła pomocą i była z nami aż do momentu odprawy z Salonik do Polski. Gorąco polecamy zarówno BP jak i Hotel Afroditi! Paulina i Adam
- aleksander16-08-2011
Nigdy więcej
Właśnie wróciłem z tego hotelu. Ogólnie hotelik ładny, ja bym to nazwał pensjonatem dla emerytów. Śniadania zawsze takie same, ale smaczne.Minusy brak muzyki greckiej- a jeżeli już była to puszczona bardzo cicho. Do basenu nie można już było wchodzić po 20 godzinie. Ceny w miasteczku obok hotelu 3 razy droższe niż w Polsce. Obiady w pobliżu masakra. Często podawane z poprzedniego dnia np. pizza. Obiady ogólnie zrobione na ilość a nie na jakość. Bardzo późno wydawane bo o 19,30. Ja już na pewno tam nie pojadę.
Hotel Afroditi info
- TVBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Adresgegevens600 65 Paralia