Laagste prijsgarantie

Huize Palirria

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Huize Palirria voor je op een rij gezet:

9.3FenomenaalScore uit 89 reviews

• Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

89 Reviews over Huize Palirria

• 9Caroline en Jac van Deur08-10-2016

Geweldige gastheer, rustig verblijf!

Lukas is een geweldige gastheer, mooie en schone kamers. De kookkunsten van Lukas zijn geweldig, daar proef je de griekse keuken. Kala Nera is op een paar minuten lopen te bereiken. Het hotel is goed en rustig gelegen, kamers zijn schoon en ruim, worden regelmatig gereinigd. Dit is zeer aan te bevelen.

• 9Ligging
  • 9Iris Verhoeven01-10-2016

Top vakantie!

Wij hebben vorige week een weekje in Huize Palirria doorgebracht. Bij binnenkomst een kop koffie gedronken en kennis gemaakt met Lukas, de eigenaar. Het was een warm welkom ook namens het hondje Julia. Kamers zijn ruim en mooi schoon. Worden met regelmaat schoongemaakt. De laatste avond hebben we ons laten verassen door de kookkunsten van Lukas, wat hebben wij goed gegeten! Een Bbq met goed vlees! Zo tevreden dat we zeker weten een keer terug gaan!

Kort samengevat : - Gastvrij - Goed eten - Ruime schone kamer

• 7Ligging
    • 9Zwembad
  • 10Fam. Joosen05-09-2016

Luxe tussen de olijfboomgaarden!

Hier kom je helemaal tot rust. En wil je toch een beetje levendigheid, dan ligt het dorp Kala Nera slechts een kilometer verder voorzien van restaurantjes, cocktailbars en winkeltjes. Een auto huren is een aanrader om de rest van het schiereiland te verkennen.

• 9familie Swinkels29-08-2016

een zeer gastvrije lokatie

Zoek je een verblijf waarbij een rustige omgeving belangrijk is dan is Huize Pallirria zeker een aanrader. Een hotel met 10 kamers waarbij de eigenaar de scepter zwaait. Deze Griekse Nederlander Loukas woont al jaren in Kala Nera. Hij kent de leuke restaurantjes en weet veel over de omgeving te vertellen. Daarnaast is hij een geweldige kok

• 8Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
  • 9ada van hek10-08-2016

fantastisch

Het hotel ligt in een heerlijke tuin net buiten het drukke centrum met een fijn zwembad. De kamers zijn ruim en licht . De eigenaar staat altijd klaar om te helpen met van alles. Voor het verkennen van de omgeving is een auto wel vereist. Na weer een heerlijke week in Palirria wil ik even reageren op een review; sympathie tussen mensen onderling is een wisselwerking en de insinuaties beledigend. Het epistel over de honden is roerend maar van geen enkele waarde mbt het hotel.

• 9Eten
  • 7Sam29-07-2016

Veel reviews zijn sterk overdreven

Net teruggekeerd van vakantie en eigenaar Loukas vind ik helemaal niet zo'n vriendelijke man als hier wordt geschetst. Ik vind hem nors en alles moet op zijn manier gaan, als hij klaagt over sommige zaken rondom het complex en wanneer je hem tips geeft hoe eventueel iets anders kan, dan staat hij daar totaal niet voor open. Het is geen makkelijke of toegankelijke man. Je wordt ontvangen maar niet erg hartelijk zoals je in alle redelijkheid mag verwachten. Hij roddelt over andere gasten en krijg je ook al snel het idee dat je in de gaten wordt gehouden. Hij heeft de wijsheid in pacht. De keuken in de studio is niet compleet, ze verschillen onderling qua uitrusting. Mocht je niet op zijn uitnodiging in gaan voor een bbq (om wat voor reden dan ook) dan krijg je eigenlijk helemaal geen reactie, en kijkt alsof hij enorm teleurgesteld is of totaal niet begrijpt dat je misschien ook wel andere plannen kunt hebben. De bbq is lekker en het vlees wordt lekker gegrild maar niet minder dan bij diverse andere restaurants. Het "adoreren" van zijn BBQ bij andere reviews is echt vreselijk overdreven. Ik heb het idee dat als je als gast geen "vrienden" met hem wilt worden, dit wel enigszins doorwerkt tijdens je verblijf. Er is een haan in de buurt maar die is erg ver weg, die hoor je bijna niet. Het hondje van Loukas is een schatje. De studio's vinden wij een 3-sterren waard. De airco kost 5 euro per dag per studio en werkt fantastisch en hoor je bijna niet. Het is binnen een paar minuten goed koel. Als je je studio verlaat zet je de airco uit, want dat is de regel. Doe je dit niet, dan komt Loukas je kamer binnen en zet hij hem uit, omdat hij precies kan zien wie deze aan heeft (laten) staan. Hij weet ook exact wanneer je er wel en niet bent. Ik vind dat toch geen prettig idee dat hij zomaar je studio inkomt, maar vind wel dat je zelf de airco uit moet zetten zodra je langere tijd je studio verlaat. Alles moet je contant met hem afrekenen, hij klaagt enorm over de mindere inkomsten en hoge kosten die hij heeft. Ik vind daar wat van, dit hoor je niet met gasten te delen. Het complex is erg gehorig. Schuiven met stoelen, tafels een lawaai, sommige gasten staan daar niet bij stil en houden geen rekening met andere gasten. Loukas probeert daar wel zo veel mogelijk op te letten, dus dat is een pluspunt. De studio is redelijk schoon, het kan beter maar voor een 3-sterren is het voldoende. De werkster komt niet elke dag, ik heb 2 dagen geen schone handdoeken gehad en is het toilet niet schoongemaakt die dagen. Wil je de werkster een fooi geven, laat deze niet achter in je studio maar geef het haar zelf. De werkster komt sowieso niet de op je laatste vakantiedag(en), dus geef het haar ZELF in het midden van je week als je haar ziet en laat dit niet achter !! De tuin bij het complex is mooi. Doorgaans kun je hier een prima vakantie hebben. Veel zwerfhonden en honden die aan de ketting liggen om zgn. een stuk grond te bewaken. Zij geven geen overlast. Geef ze wanneer je kunt wel wat eten, want de Grieken doen dit bijna niet. Voer ze nooit vlakbij de studio's, dat is niet handig en niet wenselijk. Prima vakantie gehad maar gaan niet terug naar dit complex.

• 7Ligging
    • 6Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 7Eten
    • 7Kamers
    • 7Zwembad
  • 10Moira24-07-2016

Fantastisch hotel met dito eigenaar.

Als de heer Loukas vraagt of je mee wil eten, vooral doen hij maakt de lekkerste gerechten klaar! Hij is niet de enige gastheer hij heeft ook nog een gastvrouw, hondje Julie (Juliana). Zij begeleid je mee naar Kala Nera als je daar gaat eten. Als je in Kala Nera gaat eten is Avra zeer aan te bevelen!

• 10Prijs/kwaliteit
  • 10JM20-07-2016

Super vakantie, prachtig hotel, mooi schiereiland

Hotelkamer schoon en groot. Kleurrijke, goed onderhouden, tuin en heerlijk zwembad. Eigenaar Loukas heeft ons ook verwend met zijn inmiddels bekende ossenhaas en superlekkere dorades op de bbq. Leuke bergdorpjes, prachtige stille baaitjes, smullen in de diverse restaurantjes voor zeer betaalbare prijzen met als topper een forellenrestaurant in Ano Lechonia. Wel was het heel stil vanwege alle negatieve berichten in de media. Totale onzin! Voor ons als gast was het niet zo'n ramp, maar voor de restaurants en hotels was het dieptriest. Pilion is zeker de moeite waard om te bezoeken, zeker om z'n prachtige natuur en vriendelijke mensen. En onze reis was weer top verzorgd door de touroperator!

• 9Ligging
  • 10Leen Blok12-07-2016

Een geweldig verblijf.

Een geweldige en een uitmuntende kok Dhr. Loukas. Wat een heerlijke maaltijden tovert hij je voor. Prima en gezellig verblijf met schone kamers prima zwembad. Niets negatiefs

• 9Gert-Jan K10-05-2016

oase van rust in groene omgeving

een weekje in Palirria, heerlijk rustig, mooie tuin en prima zwembad, alles netjes onderhouden door eigenaar Loukas, voor ons "gastheer van het jaar". genoten van de eerste barbecue van het seizoen, heerlijk! ideale plek voor het maken van tochtjes om schiereiland te verkennen. niet te vergeten hondje Julia, wat een lieverd !!

• 8Prijs/kwaliteit

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Kala Nera Koropi, GR-37010