We hebben de beste aanbieders voor Hotel Bellagio voor je op een rij gezet:
- Rolstoel toegankelijk
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Bellagio voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFenomenaal15 reviewsGeweldig zwembad4 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnHalf pensionp.p. vanaf€ 360 Ga naar accommodatieAlia Palace & Villas - Adults Only
Fantastisch14 reviewsZeer schoon4 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnHalf pensionp.p. vanaf€ 497 Ga naar accommodatieAnna Maria Paradise
Fenomenaal105 reviewsErg kindvriendelijk5 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferHalf pensionp.p. vanaf€ 408 Ga naar accommodatie15 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 1438
- Sławek29-06-2016
Dla dzieci
Hotel przytulny i przystosowany dla rodziny z dzieckiem. Obsługa w hotelu, zawsze uśmiechnięta i pełna energii. Nie było problemu z łóżeczkiem dla dziecka, dla nas to duży +. Basen zawsze czysty i dość spory więc wszyscy się zmieścili :) Polecam wakacje w tym hotelu, każdy znajdzie coś dla siebie żeby się nie nudzić.
- Jakub19-05-2016
Super udany wypoczynek
Miła atmosfera, uprzejma obsługa, ładna okolica, spokój jak na tego rodzaju miejsce... coś czego potrzebowałem. W końcu miałem czas i na regenerację sił jak i spojrzenie na parę spraw z dalszej perspektywy... minus, no cóż... u mnie tradycyjny jak przy każdym wyjeździe - jedzenie, bo bardzo trudno mi w tym zakresie dogodzić... a kuchnia ogólnie pisząc śródziemnomorska (Włochy, Grecja, Maroko itp) nigdy nie należała do moich ulubionych...
- PIOTR09-03-2016
- Oskar19-01-2016
Zdecydowanie wart swoich pieniędzy, dobra baza
Hotel do tej pory mało znany ale dzięki małej rozpoznawalności jeszcze nie przesadzony cenowo na naszym rynku. wyjazd bezproblematyczny, obiekt raczej niewielki kameralny. polecam na odpoczynek w wariancie all inclusive za niewielka kasę. 2 tygodnie mozna było zakupić za ok 2000zł/osoba!
Hotel Bellagio info
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensGR-63077