We hebben een aantal aanbieders voor Sunrise voor je op een rij gezet:
Zeer vriendelijke mensen en n goed onderhouden accomodatie. Je merkt dat ze er plezier in hebben!
Ruim appartement en ook als je zelf wat eten wilt maken is dat heel goed te doen. Diverse supermarkten in de nabijheid.
Alles op loopafstand!
Heel fijn hotel. De ligging is perfect, op loop afstand van de boulevard. Goede busverbinding waardoor je de rest van het eiland ook kunt bekijken.
Wij hebben deze reis zelf uitgestippelt, gevlogen met Malev, dit i.v.m. de perfecte vliegtijden. Complimenten voor de beheerders familie die er echt alles aan deden om het naar je zin te maken. Kom je s'avonds terug liggen er 4 dikke plakken zelfgebakken appelcake op je te wachten. 3 dagen later staat er een eigen gemaakt taartje voor ons klaar. Waar maak je dat nou mee als je ergens voor het eerst komt? We hadden niet het gevoel dat we voor het eerst kwamen, we werden zo spontaan welkom geheten, was net of we al jaren kwamen. Echt hele leuke mensen.
Appartement Sunrise in Eretria (op Evia) is een goed en netjes verzorgd complex. We kregen om de dag en soms elke dag schone handdoeken en lakens.
De familie was erg vriendelijk en hulpvaardig.
Er is een heerlijk zwembad en apart zwembadje voor de kleintjes.
Sunrise ligt in een rustige omgeving maar dichtbij het centrum. Bakker en supermarkt is 5 a 10 min lopen. Wij hebben dit appartement geboekt via Prinos reizen een perfecte keuze mede door Jacqeuline zelf en haar collega's. Super, bedankt!
We hebben een aantal aanbieders voor Sunrise voor je op een rij gezet:
Overweeg je om een verblijf te boeken in Aparthotel Sunrise in Eretria (op Evia), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Aparthotel Sunrise zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Aparthotel Sunrise scoort een