Zoover.nlMenuMenu
Land, regio, plaats, camping, hotel, etc.
Review toevoegen

Jouw filters

Je hebt geen filters geselecteerd
16

vakantie Eretria (op Evia)

Reviews over Eretria (op Evia)

 • 9

  Heel fijn!

  Annemie, 27-10-2017
  Een heerlijk rustig eiland met prachtige natuur. Het noorden is groen en het zuiden wat kaler. Prachtige baaien en (kiezel)stranden. Heerlijk eten in de lokale tavernes. Weinig opgravingen e.d. Wel warmwaterbronnen.
 • 7

  Bijzonder goed

  G.Petalas, 31-8-2017

  Het resort Negroponte was op alle gebieden uitstekend .

  Eretria is een klein plaats op Evia. Niet erg veel te beleven maar de promenade erg leuk om te

  wandelen in de avonden. De beste taverne om te eten is en blijft de Remezso , goed en schoon.

  Er zijn een aantal kaffenia en ouzeri tenten.

 • 9

  Geweldig.

  Marion Theunissen., 18-8-2017
  Prachtig eiland .. super complex (Avantis Suites) .We hebben een rondtoer gehad van touroperator en was in 1 woord Wauw. Volgend jaar gaan we terug om meer van het eiland te zien.Weinig toerisme en de bewoners kunnen nauwelijks Engels spreken wat overigs voor ons het speciaal maakt.Leuk stadje met heerlijke restaurantjes voor weinig geld.Met de auto ongeveer 1 uurtje naar Athene wat bij ons indruk heeft gemaakt,veel bezienswaardigheden.Op zondag was het op ons complex erg druk met lokale mensen om te zwemmen .. eten maar ook dat heeft zijn charmes.In de maanden juli en Augustus wordt Evia druk bezocht door Grieken en dat zegt genoeg.
 • 7

  Jammer dat het er niet wat drukker is.

  aad, 11-7-2017
  Leuke boulevard met voldoende tavernes.
 • 8

  niet toeristisch en in juni 2017 rustig

  Leny en Karel, 3-7-2017

  Gezellige boulevard met veel restaurants en café's. Geen opdringerige manieren om je binnen te halen, maar een vriendelijke begroeting.

  Eretria is nog onontdekt door de toertisten. In juli en augustus zouden de Atheners de plaats als vakantiebestemming kiezen. In veel restaurants spreekt met niet of slecht engels en dat geeft wel eens hilarisch taferelen. Men is echter van zeer goede wil. Prijzen van eten kan beslist laag genoemd worden. Athene (op een auto-uur afstand) kan erg gemakkelijk bezocht worden.

  Regelmatig hebben wij gegeten bij Romeo op de boulevard. Prima eten voor een redelijke prijs. Pizza-restaurants in overvloed, doch die naast Romeo bakt heerlijke pizza's. Echt bij de griek eten? Vanaf de boulevard de rotonde oversteken en bij het restaurant met de gril buiten is The Place To Be. Het heet in het Engels Two Doors (handen en voeten gebruiken bij het bestellen !!). Ook lekker eten kan je tegenover de ferry op de hoek links (per stuk alles bestellen). Vrijwel ernaast in het straatje heerlijke snacks en verse jus d'orange voor een spotprijs. Wij hebben een auto gehuurd bij Joyride tegenover Two Doors. Kortom, Eretria is onontdekt buiten de zomermaanden, Engels is soms een probleem en het is goedkoop. Echt goedkoop.

Eretria (op Evia) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 46 reviews
Advertentie
Advertentie