Petrino Suites Hotel
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Petrino Suites Hotel
Ontdek de charme van Petrino Suites Hotel, een uniek boetiekhotel dat perfect is voor strandliefhebbers en gezinnen. Geniet van de luxe van twee zwembaden en de nabijheid van een prachtig zand- en kiezelstrand. Een oase van rust en ontspanning wacht op je, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf kunt onderdompelen in de schoonheid van Afitos.
De Ligging
Petrino Suites Hotel ligt in het pittoreske Afitos, op slechts 800 meter van een prachtig zand- en kiezelstrand en ongeveer 1 km van het bruisende centrum vol toeristische highlights. Voor de avontuurlijke vakantiegangers is er een fietsverhuur beschikbaar om de omgeving te verkennen. Het hotel is ook prima bereikbaar, met de dichtstbijzijnde luchthaven, Thessaloniki (SKG), op ongeveer 80 km afstand. Of je nu komt voor de stranden, de cultuur of gewoon om te ontspannen, de locatie biedt voor elk wat wils.
Petrino Suites Hotel biedt een scala aan faciliteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Met 33 kamers, waaronder 30 junior suites, biedt het hotel een aangename ambiance. Het beschikt over twee zwembaden, perfect voor zowel actieve ontspanning als regelmatige training, en een kinderzwembad voor de jongere vakantiegangers. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar, evenals een scala aan voorzieningen zoals een bioscoop, een speeltuin, en een bibliotheek, waardoor er voor elk wat wils is. Voor de actieve vakantiegangers is er een fietsverhuur en speciale fietsparkeerplaatsen. Het hotel biedt ook een breed scala aan diensten, waaronder een autoverhuur, roomservice, en een eigen shuttlebus, om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
In Petrino Suites Hotel kun je genieten van een culinaire reis in het niet-rokersrestaurant met airconditioning, waar verschillende specialiteiten worden geserveerd. Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet, geniet van een menu-lunch en sluit af met een keuze uit à la carte en menu-opties voor het diner. Voor dieetwensen en kindermenu's wordt op aanvraag gezorgd. Of je nu op zoek bent naar een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, de keuzes in dit hotel zullen je smaakpapillen zeker tevreden stellen.
Het is belangrijk om te weten dat de accommodatie van Petrino Suites Hotel mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Het hotel accepteert de volgende creditcards: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | AFYTOS HALKIDIKI, 630 77 |
Website |
Petrino Suites Hotel
Alles kamer zijn prachtig, mooie ligging, aardige lieve mensen en heerlijk eten.
Petrino Suites is uitstekend voor jonge gezinnen met kleine kinderen. Voor oudere stellen die voor hun rust komen is deze accommodatie iets minder.
een x wat anders in Griekenland dus het werd chalkidiki ..
we hadden hoge verwachtingen mede door de foto's ...
er heeft een zeer goede fotograaf zijn best gedaan op de foto's van petrino want in het echt viel het toch wat tegen,
het deed allemaal wat smoezelig aan en er zijn nog vele puntjes op de i voor verbetering .
in sept vorig jaar al geboekt met duidelijke aangeving niet aan de drukke weg kant te willen zitten , kregen huisje aan de weg kant.
zeer smerige badkamer en een houtworm plaag in het plafond waardoor er van alles in onze koffers viel.
na 4 dagen konden we ruilen naar een huisje aan het zwembad ,
men deed er alles aan om het ons naar het zin te maken .
ook hier weer smoezelige badkamer met schimmel sporen en oranje verkleuring op de douche achterwand .
douchen in het bad en moeilijke trap naar de vide waar het 2 persoons bed staat , dus als je niet goed ter been bent of reumatische klachten hebt niet aan te bevelen .
Petrino Suites Hotel
Zoals al eerder gezegd heel mooi aangelegd, vriendelijke mensen, prima ontbijt, lekker zwembad. Stukje lopen naar het strand of beter een auto huren; ze racen hier echter op de wegen. DE LIDL zit 100 meter verder maar gevaarlijk lopen langs de weg waar de auto's racen. De kamers bevinden zich dus in soort kleine huisjes. Wij zijn na eerste dag gewisseld van huisje omdat zich dat bij het restaurant bevond; dus geen privacy en in de muziek (waardoor dochter van 6 niet kon slapen). Ander huisje wel meer privacy. Ze zijn beetje onhandig ingericht, zodat je er niet echt prettig in kan zitten in de avond (buiten teveel muggen). Hangt dus af van met welk gezelschap je reist. Ook jammer zijn de keiharde bedden met kussens van beton (hoorden we ook van anderen).
Zie mijn andere recensie over Afitos dan wel heel Kassandra. Geen aanrader, niet het echte Griekenland, overbevolkt door Oosteuropeanen en Russen, die het land verpesten.
Petrino Suites is een lieflijk klein resort met veel groen en karakteristieke huisjes. Wij huurden een maisonette met privé zwembad, echter bleek er iets mis te zijn met het zwembad waardoor we de 1e nacht een superior maisonnette aangeboden kregen (en 20€ compensatie). De volgende dag mochten we naar de juiste kamer, die eigenlijk tegenviel tov de superior maisonnette. De kamer was kleiner en het privé terras een stuk minder privé dan we verwachtten adv online foto's. Verder was het zwembad nog steeds kapot, want de pomp maakte enorm veel lawaai! Na een klacht aan de receptie werd de pomp uitgezet, wat een muggeninvasie op gang bracht en waarna wij daar levend werden opgegeten.. Verder bleef de wc in deze kamer doorlopen, waardoor we de volgende dag weer zijn gaan klagen en (zonder compensatie) weer terug konden naar de superior maisonnette. Al met al toch een fijn verblijf gehad, personeel doet echt zijn best en het eten is er goed.
Wij zijn met onze dochters van 6.5 jaar en 14 maanden geweest.
Wat iedereen al schrijft.. Het parkje bestaat uit ongeveer 30 huisjes en is echt prachtig aangelegd. Heel groen.
Het personeel is echt heel goed. Doen er alles aan om je verblijf plezierig te maken. Het ontbijt is echt voortreffelijk en voor ieder wat wils.
Mocht je met kinderen reizen dan zou ik aanraden om hier naar toe te gaan als je kindje of nog heel jong is (en niet kan lopen) of juist al wat ouder... vanaf 2.5/3 jaar.
Onze dochter kan lopen en vloog alle kanten op. De paadjes zijn niet allemaal effen dus ze vallen snel. Ook zijn er terrasjes bij de huisjes die niet afgezet zijn. Daar kunnen ze zeer makkelijk vanaf vallen. Wij hebben het geluk gehad dat we een huisje met zwembad hadden en een afgesloten tuin. Dat was echt heerlijk.
Kortom echt een aanrader!
- € 308
Plaka Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 368
Secret Paradise Hotel & Spa