Appartement Huize Ariadni (in Magazia)
- Waardering
- Ruimte
Appartement info
- Draadloos internet
- Huisdieren toegestaan
- Yvonne Plaggenborg18-05-2009
Fantastische plek
Geweldige ligging, binnen 5 minuten lig je op het strand. De appartementen bieden voldoende ruimte en hebben een ruim balkon waar je heerlijk kunt zitten genieten van prachtig onderhouden tuin. In de gezamelijke tuin is ook een bar waar je gezellig kunt zitten met andere gasten. Echt een aanrader
- marianne16-08-2007
prima appartement in leuk klein complex met 'geheime' tuinbar in rustig blauw/wit grieks straatje vlak bij het strand. skyros is een heerlijk eilandje om lekker te ontspannen en mooie wandelingen te maken, is nog niet zo toeristisch, en heeft goede restaurantjes. en natuurlijk, heerlijk dat beetje wind altijd op skyros, vooral als het warm is.
- Sonia en Bert 16-06-2007
Voor het relatief primitieve, maar des te meer aantrekkelijke eiland Skyros, een perfecte accomodatie. Voor het eerst (5e reis)in Griekenland douchedeuren gezien en zelfs een haakje voor de douchekop. Oase van groene rust, vlak bij strand en taverna Stefanos. Gelukkig is de bar alleen in de zomer geopend, dan komen wij er niet. Wel steeds tijdig toiletpapier bijvragen. Juni 2007.
- Yvonne Plaggenborg30-10-2006
Wij hebben al 5 keer onze vakantie gevierd op Skyros en verbleven dan in Ariadni. De eerste 3 keer onder een andere eigenaar. De inrichting is heel eenvoudig maar daar is de prijs ook naar. De laatste jaren konden we gebruik maken van de airco en dat vinden wij al een luxe op zich. Gaan volgend jaar zeker weer.
Appartement Huize Ariadni (in Magazia) info
- WasmachineBeschikbaar
- Telefoonnummer+30 2222091113
- E-mailadres[email protected]
- Adresgegevens
- WebsiteAppartement Huize Ariadni (in Magazia)