Possidonio (in Posidonio/Kerveli)
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtige kamers11 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 696 Ga naar accommodatieAnthemis
AppartementPrachtige kamers20 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 440 Ga naar accommodatieOlympia Village
AppartementPrachtige kamers30 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 618 Ga naar accommodatieEvelin
AppartementZeer schoon30 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 420
Possidonio (in Posidonio/Kerveli)
Als je van rust houd dan is dit een hele fijne plek om heen te gaan en wat een mooi appartement en een super mooi uitzicht de eigenaar is heel vriendelijk was een super vakantie
Prachtige locatie op een schitterend eiland, maar dat is ook het enige. We hadden een aftands oud appartement met slechte inrichting. Het restaurant is veel te duur voor wat je krijgt. Wij hebben geen gebruik kunnen maken van de strandstoelen omdat deze permanent bezet werden door de lokale bevolking (lees: familie van de eigenaars.). Als je boodschappen moet doen, moet je eerst 10km rijden over een bergweggetje.
Geef iets meer uit voor wat anders, kom hier niet.
Van 4-18 oktober verbleven wij in Posidonio.De locatie is schitterend, pal aan een rustig strand en dit is dan ook het enige positieve.De appartementen zien er van buiten leuk uit,maar binnen!Wat een viezigheid,stof,kakkerlakken. Groente van vorige bewoners lag te schimmelen in een keukenkastje.De douche kan niet opgehangen worden en wij hebben 4 dagen koud water gehad.Er was onvoldoende bestek en servies.De laatste week was de minisupermarkt gesloten en ook het zwembad was leeg.Toen er nog wel water in zat,erg vies. Ook veel last van muggen gehad!! We hebben onze klachten (telefonisch) neergelegd bij touroperator,maar we hebben de hele vakantie niemand gezien van touroperator. Slechte zaak,dit zijn we van andere reisbureau's beter gewend!!
Possidonio (in Posidonio/Kerveli)
Een simpele en goede studio in een hele mooie baai met uitzicht op het water en maar 10m lopen naar het kiezelstrandje waar de strandbedden staan die je kan gebruiken en waar je ook uit de zon kan zitten onder de tamarisken.Het restaurant was vrij duur en de kwaliteit viel ook wat tegen maar met een auto ben je veel vrijer en met 20 min zit je in samos stad of in de omgeving b.v kervelli waar goede en betaalbare restaurants zijn, the hidden nest vrij verborgen maar goed aan gegeven wat een aanrader is.
als je van rust en eenvoud houd is dit hotel aan te bevelen. het eten in de taverne van het hotel is veel te duur, en veel te weinig. we kregen elke dag schone handdoeken en de kamer werd elke dag schoongemaakt.(hadden het kamermeisje wel fooi gegeven).posidonio is een straat groot, dus je hebt echt een auto nodig. wij hadden deze gehuurd bij samos. een griekse man met een nederlandse vrouw. zeer betrouwbaar en niet duur. boek de auto via het internet dat scheelt al gauw een 10 euro per dag. wij hebben een mooie vakantie gehad, maar wees goed voorbereid.
Aangekomen op dinsdag en de volgende dag weer vertrokken! Maar goed dat er een auto bij zat :-). Inderdaag rustig en we hebben met ons volle verstand geboekt, dat wel. Alleen in de buurt niets te vinden en als je geen zin hebt om iedere avond over een donkere bochtige weg terug te rijden dan is dit geen ideale plek! Na 1 nacht in ons "berenhol" (vreselijk app. met wenteltrap waar je niet eens je bagage/koffer door kunt krijgen) geslapen te hebben zijn we naar Kokkari gegaan en hebben daar een hotelletje gevonden aan het strand, helemaal geweldig! Leuke plaats en leuke eettentjes en terrasjes! Jammer van de extra kosten maar beter dan 14 dagen met tegenzin ergens te zitten. Ook was het zwembad vol met rommel, geen ligbedden, parasols of mogelijkheid iets te drinken te bestellen bij het zwembad. Restaurant peperduur voor Griekse begrippen. Maarja je kunt daar alles vragen want ze zijn de enige daar! Winkel op loopafstand maar half leeg of vol als je het positief bekijkt. Samos is super!
Possidonio (in Posidonio/Kerveli) info
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensPosidonio, 2061 BA