Samaina
Hotel info
- Airconditioning
- Draadloos internet
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Samaina voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie2 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 732 Ga naar accommodatie2 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 662 Ga naar accommodatie4 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 700 Ga naar accommodatie4 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 439
- David27-07-2013
Lokatie,prijs en kwaliteit TOP!
De eigenaar Petros ontvangt je alsof je thuis bent, geeft supertips voor het eiland. Pythagrion is een ideale ligging om de streek te bezoeken. Het hotel wordt gerund door de familie en dit geeft de ziel aan het hotel, proper, aangenaam, sympathiek en lekker ontbijten. s'Avonds is het aangenaam genieten in de haven en winkelstraatjes en overdag een ideale uitvalbasis voor excursies. Kortom Samaina hotel is de ideale plek om tot rust te komen.
- Bjørn Hallvard Sundseth06-04-2011
- Sas en Ine26-03-2010
The place to be
Super familiehotelletje met 21 kamers! Een warm welkom door Petros, Kleine maar gezellige schone kamers dicht bij de haven. Geweldig ontbijt door Petros en zijn zwitserse vrouw geserveerd met echt alles erop en eraan. Bedden zijn goed! Goeie restaurants en volop keuze. Ga zelf maar eens kijken en ervaar wat wij beleefd hebben. Een plek waar we zeker nog eens terugkomen!!
Hotel Samaina info
- AirconditioningBeschikbaar