Tijdelijk geen boekingskosten

• Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
  • Draadloos internet

Omschrijving

Hotel Proteas Blu Resort is een adult only hotel op Samos. Hier vind je smaakvol ingerichte kamers, een zwembad, restaurants, bars, een tennisbaan en een Adam & Eve spa. Het personeel is hier vriendelijk en attent. In de directe omgeving is niet veel te beleven. Daarom is een auto huren aan te raden...

8.5FantastischScore uit 102 reviews

Goed hotel..mooi uitzicht..
Door Werner Dictus op 11-09-2021

In 2019 zijn we hier ook geweest..toen prachthotel..Dit jaar zeker niet slecht maar ze nemen de klanten veel af door de Corona..in 2019 was er show coocking..regelmatig gratis bubbels..Grieks wijntje aan het zwembad.vers fruitsap..Griekse avond.. vers gebakken pannenkoekjes..2 ala carte restaurants..dit jaar hebben ze ons dit allemaal afgenomen..maar we betaalde evenveel..klopt niet..als ze volgend jaar me dit allemaal terug geven wil ik gerust terug komen..voel me een beetje bedrogen..personeel enorm vriendelijk..

Prima vakantie gehad, maar eenmalig.
Door Marianne op 29-09-2019

Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het terrein is heel heuvelachtig en er zijn veel trappen. Pythagorion is slecht te voet te bereiken. Gevaarlijke, bochtige weg zonder stoepen. Zonder auto zit je een beetje vast op de heuvel in het hotel.

Voor ons was hes het een top vakantie....
Door Werner Dictus op 06-09-2019

Voor ons ongelooflijk tof hotel...Eten zeer lekker...vriendelijk personeel...Ze doen alles voor hun gasten...Mooie kamers...Zeer goede bedden met het nadeel dat je makkelijk je benen aan de hoek van het bed bezeerd..regelmatig een attentie op de kamer..Alles krakende proper..Het hotel waar je enorm op rust komt...NO STRESS...prijzen voor de dranken niet goedkoop...Als je niet fit bent moet je dit hotel niet nemen veel klimwerk en trappen...wij komen zeker terug...

Fantatiscg
Door Jopie op 16-06-2018

Mooi hotel, goede service. Kamers met name de douche wat gedateerd. (Voor een 5 sterren hotel)

het mooiste hotel op Samos, voor luxe rustzoekers
Door moniqueb op 12-06-2018

In mei zijn we voor de tweede keer naar dit fantastische adults-only hotel gegaan. Nu in de meest luxe kamer die er is: de meest luxe suite met eigen zwembadje (ja hoor, vaak gebruik van gemaakt) . Niet alleen qua ligging en zeezicht optimaal, maar ook voor de andere zintuigen: continu het heerlijke geluid van het ruisen van de zee. De kamers (slaapkamer en zitkamer met tevens goed bed, te scheiden door een schuifdeur) zijn modern en smaakvol ingericht, en ook de badkamer met dubbele wastafel, groot bad en luxe douche getuigt van luxe met meerwaarde. Ons terras was riant, met vrijwel de gehele dag zon en schaduwplekjes. Speciale aandacht verdient ook het personeel van het restaurant: supervriendelijk en attent. Dit geldt overigens ook voor al het andere personeel. Last but not least: het eten was subliem: van hoge kwaliteit, zeer veel keuze; iedere dag nieuwe verrassingen! Af en toe zijn er ervaringen die niet te evenaren zijn....

Heerlijk verblijf gehad
Door WilWeg op 01-06-2018

Uitstekende service, vriendelijk personeel uitgebreid en goed verzorgd ontbijtbuffet. Wij hadden een suite met zwembad, Dat is super tof en elke middag wordt er wat lekkers bezorgd in de vorm van drankje of hapje. Dat zijn van die kleine dingen die het nog leuker maken. Bar, receptie sfeerloos en gedateerd wel netjes. In de avond is het er rustig, daar moet je van houden. Indien niet dan is het dorpje wel ver om er even naar toe te lopen. Wij namen een taxi, kosten rond de 7€ per traject.

• Arion
    € 559

Arion

7.3
    GriekenlandSamosKokkari

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Glicorisa Beach

• Sunrise Beach
    € 594

Sunrise Beach

GriekenlandSamosKokkari

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Sunrise
    € 500