Hotel info
Sportfaciliteiten
Minder dan 1km van het centrum
Aan zee
Omschrijving
Fito Aqua Bleu Resort op Samos is een luxe hotel met eigen strand. Hier geniet je van de Griekse keuken tijdens het diner. Bij het zwembad en op het strand is er altijd wel een bedje te vinden. Op het strand zijn de bedjes wel betaald. Het is een kwartier lopen naar het gezellige Pythagorion. De eil...
Fito Aqua Bleu Resort
Het verblijf was in een woord geweldig! De kamers waren super en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk zwembad en de zee aan de overkant. Kan het iedereen aanraden en we komen zeker terug!
EEN PRACHTIGE LIGGING, FIJNE KAMERS EN DAGELIJKS SCHOONMAAK. PERSONEEL IS ERG SERVICEGERICHT. PRIMA ONTBIJT. ENIG AANDACHTSPUNT: EEN SNELKOKER-KOFFIEZETAPPARAAT OP DE KAMER OM ZELF KOFFIE/THEE TE ZETTEN ZOU FIJN ZIJN.
Super hotel waar wij al jaren komen. Perfecte en rustige ligging. Ontbijt is geweldig. Ja wat moeten we hier verder nog over zeggen ?

Fito Aqua Bleu Resort
We waren hier van 1 t/m 11 oktober 2021. We hebben een geweldige tijd gehad op Samos en Fito Aqua Bleu Resort.
Het ontbijt is elke dag hetzelfde maar wel met voldoende variatie. Je kan elke dag proberen met iets anders te nemen. Je moet wel aangeven wat je wil hebben, dan wordt dit voor je opgeschept. Denk door door Corona maatregelen. Mijn enige minpunt is wel dat er geen opbergruimte voor je kleding in de kamer is. Dit geeft een rommelig gezicht. Ja, de kamers zijn klein. Maar ja, je leeft toch de hele dag buiten als het goed is. Tip: Ga eten in de haven en niet op het resort zelf. En probeer ook de eettentjes in de straten rond de haven. Deze zijn leuker en gezelliger dan de haven zelf. Neem ook een huurauto om het eiland te ontdekken. We hebben zelf een Fiat 500 Cabrio bij evelin (www.evelin.gr) geboekt voor 9 dagen (275 euro). Je kan hier cash betalen en zit om de hoek bij Fito. Prima service en geen 2de hands autoverkopers.
Het complex
Totaal aantal kamers | 87 |