Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Maria Studios & Appartementen
Ontsnap aan de dagelijkse sleur in Maria Studios & Appartementen, een idyllisch toevluchtsoord pal bij het strand van Kokkari. Dit juweel biedt de perfecte mix van comfort en natuur, met een tuin die uitnodigt tot ontspanning. Voor de actievelingen is er fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Een thuis weg van huis.
De Ligging
Maria Studios & Appartementen geniet van een bevoorrechte locatie in Kokkari, slechts enkele meters verwijderd van het kristalheldere water van het strand. Het stadscentrum, met al zijn bezienswaardigheden, ligt op een korte wandelafstand van 100 meter, waardoor vakantiegangers gemakkelijk toegang hebben tot lokale winkels, restaurants en bars. De haven bevindt zich ook op slechts 100 meter lopen, ideaal voor dagtochten of het verkennen van de omgeving. Voor vakantiegangers die met het openbaar vervoer reizen, zijn er diverse opties nabij beschikbaar. De afstand tot de luchthaven wordt niet gespecificeerd, maar de aanbieding van een luchthaventransferdienst zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.
Maria Studios & Appartementen biedt een scala aan faciliteiten die zorgen voor een aangenaam en onbezorgd verblijf. Vakantiegangers kunnen genieten van de prachtige tuin voor ontspanning en recreatie, terwijl de Wi-Fi in de openbare ruimtes zorgt dat je altijd verbonden blijft. Voor degenen die de omgeving op een actieve manier willen verkennen, is er een fietsverhuurservice. De aanwezigheid van een parkeerterrein maakt het gemakkelijk voor vakantiegangers die met de auto komen. Ook zijn er diensten zoals een kluis, autoverhuur, een medische dienst, roomservice en een fax beschikbaar om aan alle behoeften te voldoen.
In Maria Studios & Appartementen kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke drankjes en lichte versnaperingen in het gezellige koffiehuis. Hoewel er geen specifieke details zijn over een restaurant of bar binnen het complex, zorgt de nabijheid van het stadscentrum ervoor dat vakantiegangers gemakkelijk lokale eetgelegenheden kunnen verkennen, waar ze kunnen genieten van zowel lokale als internationale gerechten.
Vakantiegangers moeten er rekening mee houden dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders vermeld. Specifieke verzoeken omtrent mobiliteit kunnen besproken worden om toch aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | Piscopiano Pediados, Heraklion, 83100 |
Website |
Maria Studios & Appartementen
Een fijne plek, centraal gelegen, schoon, gastvrij, gezellig ingericht. Dagelijks nw handdoeken en roomservice. Maria en haar team doen er alles aan om het naar je zin te maken. Wij hebben t fijn gehad in 'ons' tweekamerappartement.En voor een auto of scooter hoef je maar 1 deur verder bij Nikos en Voula.
Rustig,schoon vriendelijk Het was voor ons niet de eerste keer daarom komen we hier telkens terug.
Heerlijk deze zomer verbleven in een appartement van Maria. Door Maria zelf ontvangen met hapje en drankje. Even moeten wachten op sleutel vanwege vroege aankomst. Maar dat was dan wel in de schaduw in een bloementuin zoals ik nog nooit had meegemaakt in Griekenland. Wifi kan wat sterker maar misschien maar beter om op een vakantie niet te veel online te zijn.
Maria Studios & Appartementen
Verwacht geen luxe. Sober ingericht en verouderd. Geen TV. Op het balkon heb je alleen uitzicht op diverse andere balkons.
Appartement Maria is een mooie, keurig verzorgde locatie met fijn ingerichte appartementen. Perfecte ligging. Dicht bij het strand en de restaurants. Aller hartelijkste service van Maria en haar moeder en zus. Aanrader!
Al eerder waren wij in app.Maria geweest en dat was ons toen ook al heel goed bevallen. Nu na 3 jaar in Parga te zijn geweest weer teruggekeerd naar Kokkari. Maria studio's ligt als een oase van rust in het plaatsje en toch heel centraal. Alles op loopafstand binnen handbereik. De studio was zeer ruim met alles wat je nodig hebt. Alles wordt elke dag schoongemaakt en van schone handdoeken voorzien. Beddengoed 2x in de week. 's-morgens heerlijk ontbijten op het terrasje. Bij aankomst hartelijk welkom geheten door Maria en de familie met een drankje en ze waren weer heel blij ons weer te zien. Kortom een plekje om zeker weer terug te gaan
- € 689
Aphrodite Hotel & Suites
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 609
- € 717
Archangelos Village
- € 712
Ledra Samos
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 600
Agrilionas Hotel