Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

7 tips over Appartement Dioni


 • Stevens , 24-05-2014 Rapporteren

  Geweldig mooie wandelroutes in de "Nachtegaalvallei".


 • Ingrid Kuipers, 09-06-2014 Rapporteren

  De taverne naast Dioni is een aanrader voor heerlijk echt Grieks eten !


 • Jeanette Veldman, 25-06-2013 Rapporteren

  Ga zeker eens naar de Animal Care Samos, hier hebben Tom en Ingid het zeer goed voor elkaar voor alle dieren aldaar. Ze zijn blij met alles, van hondebrokjes tot een donatie die ze dubbel en dwars verdienen.

  Ga zeker ook eens eten bij Kokoras, hier wordt je supervriendelijk bediend en het eten is van goede kwaliteit en wordt met liefde bereid. Doe daarna nog een drankje bij de Wave of Kaliméra bar. Zeer gezellig aan het water en betaalbaar.


 • wilma_snel, 10-06-2014 Rapporteren

  De vloeren zijn helaas wat besmettelijk. Misschien een idee om een kleedje of matje bij de deuren te leggen.

  Wat de omgeving betreft: het achterland is verrassend mooi en groen. Een auto huren is dan ook zeker aan te raden. • LianaMarga, 02-07-2014 Rapporteren

  Aanrader voor de lunch is bij de bijna buren de gezellige Sailing bar, ze hebben hier heerlijke salades en sandwiches, ook 's avonds is dit een leuke plek om op het strand een drankje te nuttigen.


 • jacq, 26-07-2014 Rapporteren

  strand potami ,met strandbar/restaurant hippys restaurant steps in samos- stad :oa heerijke griekse hapjesen prachtig uitzicht


 • John, 06-08-2014 Rapporteren

  Op korte afstand van Dioni is restaurant Meltimi gevestigd waar we absoluut het beste hebben gegeten in heel Samos. Het is er heel druk maar wel erg gezellig je kunt het beste van te voren even een tafeltje reserveren. Aan te raden is om een huurauto te nemen en rijd dan eens naar Mykali beach of Tsammadou beach . Paradijsjes !

Advertentie
Advertentie