Kerveli Village
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Kerveli Village
Ontsnap naar Kerveli Village, waar de zon ontmoet de zee in harmonie. Dit juweeltje is genesteld aan een heuvel, met directe toegang tot een prachtige strandbaai, perfect voor diegenen die dromen van een duik in kristalheldere wateren of ontspannen momenten onder de zon. Het hoogtepunt? Een verfrissende duik in het zoetwater zwembad en de gemakkelijke toegang tot het strand, waardoor het de ultieme keuze is voor zonneaanbidders en waterliefhebbers.
De ligging
Kerveli Village pronkt met een idyllische ligging aan de oostkant van het eiland Samos, direct tegenover de betoverende Turkse kust. Omgeven door de rust van de Kerveli-Bucht, ligt dit hotel slechts 50 meter van het 'Kiesbucht' zand-/kiezelstrand, bereikbaar via trappen. Voor wie het lokale leven wil verkennen, ligt Samos-Stadt, met haar pittoreske haven en levendige straatjes, op slechts 10 km afstand. Dankzij de beschikbare shuttleservice zijn uitstapjes naar de stad moeiteloos te regelen. Restaurants en bars liggen op een comfortabele loopafstand van 300 m. Voor reizigers die per vliegtuig arriveren, ligt de internationale luchthaven van Samos op een handige 18 km afstand.
Kerveli Village biedt een scala aan faciliteiten die gegarandeerd aan alle verwachtingen voldoen. Het hotel beschikt over 62 kamers verspreid over verschillende gebouwen, elk ontworpen met oog voor comfort en stijl. Het hart van het resort is het uitnodigende zoetwater buitenzwembad, geopend afhankelijk van het seizoen, waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon op de beschikbare ligbedden of de schaduw opzoeken onder een parasol. Voor diegenen die het zand tussen hun tenen willen voelen, biedt het hotel ook ligbedden en parasols op het strand. Naast de zwemfaciliteiten, kunnen vakantiegangers gebruikmaken van WiFi in de openbare ruimtes, parkeren op het hotelterrein, en de 24-uurs receptie voor eventuele vragen of behoeften. Voor sportieve activiteiten biedt Kerveli Village onder meer mountainbikeverhuur en watersportmogelijkheden zoals snorkelen en duiken.
Bij Kerveli Village kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Het hotel beschikt over een restaurant waar traditionele Griekse gerechten geserveerd worden, zowel binnen als op het sfeervolle buitenterras. Vakantiegangers kunnen kiezen voor halfpension, waarbij een uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet inbegrepen is. Voor lichte hapjes en drankjes gedurende de dag is de bar de perfecte plek om even te relaxen en te genieten van het uitzicht.
Belangrijk om te weten is dat Kerveli Village verschillende diensten en faciliteiten biedt om het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk te maken. Hoewel veel voorzieningen zijn inbegrepen, zijn sommige diensten zoals WiFi, badhanddoeken bij het zwembad en op het strand, en bepaalde sport- en recreatieactiviteiten tegen betaling. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Liften
E-mailadres | |
Adresgegevens | Kerveli, GR-83100 |
Website |
Kerveli Village
Hotel Kerveli ligt aan de Oostkust van het (voor ons) favoriete Griekse eiland Samos.
Vriendelijk personeel, goed en gevarieerd eten. Prachtige rustige locatie met name voor stellen en volwassenen, er is minder te doen voor kinderen en mensen die slecht ter been zijn.
Het uitzicht op de baai verveeld nooit, aan de overzijde zie je de kust van Turkije!
Aan te raden is om een auto te huren bij de receptie, zo kun je bijv naar de watervallen in Potami gaan of het leuke stadje pythagorio bezoeken.
Wij zijn 12 dagen geweest, hebben 1 dag een auto gehuurd, 1 boottrip gedaan en hebben bijzonder veel gezien!
Prachtige zee om te snorkelen, heerlijk aangelegd vlot om op te dobberen/zonnen.
Het eten (ontbijt/diner) is afwisselend en erg lekker!
Overdag kun je lunchen bij de poolbar of bij het naast gelegen beachbarretje.
Met de kajak die we huurde bij het aangrenzende duikcenter peddelden wij zo naar de ‘ blue Lagoon’ aanrader!!!
Het is een prachtig hotel. Mooie architectuur en prachtige ligging. Het voekt erg "Grieks" aan. Van Massatoerismetoestanden is totaal geen sprake.Rust,gemoedelijkheid en natuur zijn de sleutelwoorden. We waanden ons in het paradijs. Prachtig uitzicht,'s Avonds kan je zelfs het verlichte Turkije bewonderen. Het personeel is enorm gedreven.Iedereen weet perfect zijn taak,is enorm vriendelijk en behulpzaam en je merkt de goede vibe in het team. Het is een familiehotel en de eigenaars zijn goedhartige mensen. Wanneer je naar het strand wil gaan moet je in goede conditie zijn door de vele trappen. Het strandje van het hotel heeft een heel leuk platform op het water waarop je kan zonnen of in de schaduw kan liggen door de aanwezige parasols.De ligzetels zijn gratis en heel goed. Het eten is erg gevarieerd en van eigen groentenkweek. De serre van het hotel ligt iets verderop. Allemaal eerlijke produkten . Ontbijt veel keuze. ECHTE AANRADER!!!
Wir haben 2 Wochen einen wahren Traum gelebt. Jedes Detail war perfekt. Sonne, wunderschöne Ausblicke, leckeres essen, Katzen, Bar, Meer, Busshuttle, Sonnenaufgänge, idyllische Lage, Schnorcheln, genau so haben wir uns den Urlaub vorgestellt und auch bekommen.
Kerveli Village
Wij verbleven 14 dagen in dit hotel. Dit hotel, is een aanrader voor diegenen die genieten van de mooie, simpele dingen in het leven. Kamers zijn basic, maar proper. Alle personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is goed, maar iedere dag ongeveer hetzelfde. Avondmaal is wel genoeg gevarieerd en lekker. Hou je niet van katten die naast je komen zitten voor een stukje vlees, dan moet je hier niet zijn (en dat geldt voor heel Samos om eerlijk te zijn). Kamer met zeezicht is een pluspunt. Wij huurden 10 dagen een auto in het hotel en waren dus veel weg uit het hotel (Samos is prachtig voor wandelaars!). Alles klimt en daalt, dus niet geschikt voor minder mobiele mensen. Voor de zonnekloppers die in het hotel blijven, de ligbedden en parasols van de taverne naast het hotel, zijn gratis, mits je er iets drinkt en/of eet en vinden wij gezelliger, dan de ligbedden die wat verspreid liggen van het hotel. In september verdwijnt de zon rond 17u achter de heuvels en is het zonnen dus voorbij
I just enjoyed two beautiful weeks at the Kerveli Hotel with my family.
The building has been wisely designed by the owner as a beautiful villa in a dominant position in the middle of the extremely quiet Kerveli bay, facing east, allowing us to appreciate amazing sunrises.
The rooms are very comfortable and clean.
At night, the quietness of the surroundings promoted a highly relaxing sleep.
In the morning, we could enjoy breakfast in the beautiful terrace facing the morning sun (try yogurt with stafilia jam, it’s delicious..).
At the reception three lovable and gentle ladies supported us in any need (always with a smile … priceless).
At the restaurant we experienced a robust set of delicious local country flavours (and once a week … a rumbling greekfood sabba takes place).
The sea is just down the stairs: the water is crystal clear, encouraging long swimming sessions and snorkeling trips (btw, in my opinion, Kerveli bay is one of the best in the whole island).
We experienced a really wonderful time: I strongly recommend this location.