Laagste prijsgarantie

Agios Konstantinos, 83200

9.2FenomenaalScore uit 9 reviews

Heerlijk verblijf
Door Henriëtte op 10-08-2021

We hadden een heerlijk verblijf in Hotel Iro. De ligging is pal aan zee. Er staan een paar strandbedjes met parasol op het strand, vlakbij het hotel. Daarnaast is er een heerlijk groot zwembad.Het ontbijt was eenvoudig, maar wel iedere dag een heerlijk glas vers geperst sinaasappelsap.De eigenaren hebben alles met liefde opgeknapt in dit bestaande hotel.

Fantastisch hotel, absoluut een aanrader.
Door Ronald Butter op 10-08-2021

In één woord geweldig hotel met uiterst vriendelijke, betrokken, behulpzame eigenaren. Jack en Margriet zorgen ervoor dat je je vanaf moment één thuis voelt. Niets is te gek en ze staan altijd voor je klaar met ideeën en tips.Kamers zeer schoon met heerlijke bedden en prima badkamer. Het ontbijt is zeer compleet, het ontbreekt aan niets.Verder is het hotel prima centraal gelegen voor uitstapjes over het hele eiland en tevens ook een goede uitvalsbasis voor wandelaars, je loopt zo de nachtegalenvallei in.Wij zijn zo enthousiast over dit hotel en voelden ons zo thuis dat we voor september weer hebben geboekt. Wordt weer heerlijk genieten!

Prachtig Hotel met Jack en Margriet als eigenaars
Door Yvonne op 04-12-2020

Wij hebben een heerlijke tijd gehad , de eigenaren zijn zeer gastvrij .
De ligging vlakbij de nachtegalenvallei waar je heerlijk kunt wandelen naar leuke bergdorpen.
Een mooie boulevard met veel tavernes . Omdat wij geen auto huren en alles lopend of met de taxi doen .Gaat dat prima voor weinig ben je zo in het plaatsje Kokkari en naar de leukste strandjes . Wij hadden een prachtige kamer met uitzicht op het zwembad . Wij hebben alweer voor mei 2021 geboekt . Wij kunnen niet wachten .

Een aanrader
Door Malfroid Luc op 04-12-2020

Mooi hotel, prachtige ligging, een aanrader. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en altijd beschikbaar voor meer informatie. Prachtige omgeving voor wie graag in de natuur een wandeling maakt, al dan niet in gezelschap van de eigenaren. Wij hebben er zeker een leuke vakantie ervaren.

Top verblijf!
Door S&M op 30-09-2020

We hebben enorm genoten van de gastvrijheid van de hoteleigenaren. De kamers hebben heerlijke boxspringbedden. Het bed was zelfs lang genoeg voor mijn partner! Onze kamer had zij uitzicht op zee wat we vanuit ons bed konden zien, helemaal super dus! Vanuit het hotel konden we lopend naar de restaurantjes aan de kleine boulevard. We kunnen ons zeker voorstellen dat het buiten coronatijd gezellig druk daar is. Op zondag kregen we als extra service een excursie van de hoteleigenaren naar de Potami watervallen. Het was ontzettend leuk en gezellig en zeker leuk om zo spontaan op pad te gaan met de eigenaren en de andere hotelgasten.

Prachtig en gastvrij hotel
Door Mike op 06-08-2020

Zoals de titel al zegt: een prachtig en gastvrij hotel. Mooie locatie, met veel restaurantjes in de buurt. Kamers waren erg schoon en het ontbijt was heerlijk! Gastvrouw en gastheer zijn erg vriendelijk, meedenkend en vooral enorm gezellig. Wij komen zeker weten nog een keer terug!