Laagste prijsgarantie

• Sportfaciliteiten
Meer appartement info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

66 Reviews over Paleos

• 6Martin22-08-2022

Relax verblijf gehad maar voor ons geen 2de keer

Appartementen complex ligt aan een drukke weg, kwartiertje lopen van strand en restaurantje. Veel leegstaande hotels om het complex heen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Naast ons alleen maar engelse families die elk jaar terug komen. Niet dat ze overlast bezorgen maar het hele complex is erg gericht op de engelsen en zij zijn erg gericht op elkaar.

• 6Kamers
    • 5Eten
    • 8Service
    • 6Ligging
    • 7Kindvriendelijk
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 5Natuur
  • 10pani25-10-2019

Geweldig/Super om hier te genieten van je vakantie

Prachtige appartementen met de vriendelijke familie Paleos en medewerkers. De fijne sfeer voelt als thuiskomen! De gastvrijheid is geweldig. De appartementen zijn ruim, schoon en de bedden zijn goed. In het restaurant is het eten heerlijk en aan de bar is het gezellig met Giannis en Babis. We komen hier al 20 jaar en komen zeker weer terug!

• 10Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 10Hygiëne
  • 9Frans van Goudzwaard17-09-2019

Fantastisch

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Zeer ruim appartement en keurig onderhouden. Bij het zwembad is het goed vertoeven. Goed en lekker eten voor een normale prijs en ook in de bar is het zeer gezellig en doen ze er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

• 9Zwembad
    • 9Hygiëne
  • 8Angelique25-05-2018

Verzorgde appartementen met goede service

Sinds maandag zitten we in deze accommodatie. De appartementen zijn ruim en schoon. Heerlijke bedden want niet zo hard als bij andere Griekse accommodaties. Zwembad is top geen handdoekje leggen. Het continental ontbijt is prima te doen voor het bedrag van € 5.30 pp. Ook de prijzen voor drankjes en snacks hebben wij duurder gezien in Griekenland. Maria is een topvrouw niets is teveel. Een minpuntje net is te ver gelegen van het centrum maar wel te lopen.

• 7Ligging
    • 7Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne
  • 8Lisse06-08-2017

Gemoedelijk

Kleinschalig, familiar en erg vriendelijk...Op loopafstand van strand en dorpje met veel gezellige restaurantjes en winkels. Verblijf voor 8 dagen was voor ons prima maar ook genoeg.

• 7Ligging
    • 8Hoeveelheid ruimte
    • 7Zwembad
    • 8Hygiëne
  • 8Bert Poelman26-06-2016

Ruim, gezellig en gunstig gelegen

Na vorige jaren in hotelkamers andere eilanden te hebben verkend wat het appartement van Paleos erg aangenaam. Een ruime badkamer, ruime slaap/woonkamer en een eigen keukentje met volwaardige koelkast maken het verblijf erg fijn. De busverbinding met Rhodos-stad is prima, maar om het eiland fijn te verkennen is het huren van een auto voor meerdere dagen zeer aan te raden. Ook dat is met de hoteleigenaars prima te regelen.

Als er dan nadelen te noemen zijn, dan zijn het welicht de volgende. Voor airco moet worden bijbetaald (is gebruikelijk, maar toch vervelend). Zo af en toe is er een landend vliegtuig te horen (niet luid, sliepen wij gewoon bij in/doorheen, maar moet genoemd worden) en de weg waaraan het complex ligt is inderdaad druk. Het is dus wel even oppassen geblazen als je die weg oversteekt, maar ook dat is gebruikelijk in Griekenland.

Al met al zouden we met plezier terugkeren naar Paleos als we ooit Rhodos weer aan zouden doen!

• 9Hoeveelheid ruimte
  • 10peter04-05-2016

Uitstekend

Mooie appartementen zeer ontspannen en vriendelijke familie gerund , goede prijzen , echt goed restaurant Mamas gehaktballen en de moussaka is een must, zou 100 % slechts een korte loopafstand van de stad en een busrit aanraden naar Rhodos stad .Zie binnenkort

• 8Annemarie25-08-2015

Leuk maar....die drukke weg!

Appartement zeer ruim en verzorgd. Schoonmaak echt fantastisch. Zwembad leuk maar klein. Ligging wel minder. Weg echt heel erg druk en er wordt erg hard gereden. Oversteken soms echt gevaarlijk. Fijn was de korte transfer, nog geen kwartier. Laagvliegende vliegtuigen geen probleem.

• 2Ligging
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 8Zwembad
  • 8Remco Jan21-08-2015

Prima vakantieplek

Prima appartementen, leuk zwembad en eindelijk een complex waar je niet van te voren al allerlei mensen handdoeken ziet leggen op de bedjes aan het zwembad. Zeer vriendelijke familie die er alles aan doen om je een leuke vakantie te bezorgen. Er wordt goed schoongemaakt en je hebt altijd schone handdoeken. Twee nadeeltjes, het complex ligt aan een redelijk drukke doorgaande weg. En het koken in combinatie met de airco levert regelmatig een storing op. Gelukkig kun je zelf de aardlekschakelaar weer omzetten. Het is ook 's-avonds prima zitten aan de bar en de familie heeft aandacht voor alle gasten.

• 6Ligging
    • 8Hoeveelheid ruimte
  • 10anouk05-08-2015

heerlijke vakantie

Dit appartementen complex wordt beheerd door 1 familie, overdag runt Maria de keuken en de bar bij het zwembad en s avonds Yannis de bar aan de voorkant. Iedere vraag wordt met volle overgave beantwoord en als het kan ook voldaan. zelf zijn wij als gezin met een dochter van 4 hier op vakantie geweest. Het appartement waar wij verbleven was zeer ruim en goed verzorgt. iedere dag waren de poetsvrouwen aanwezig. Maria is de vraagbaak overdag voor het huren van een auto tot het regelen van een uitstapje. Het ontbijt en de lunch is goed en prijsvriendelijk. s avonds is Yannis altijd bereid om een taxi te regelen. Het zwembad is goed verzorgt en er zijn bedjes genoeg. Kortom wij hebben genoten van dit verblijf in dit complex en willen dit ook een aanrader noemen.

• 9Inrichting

• WasserviceBeschikbaar
  • Medische hulpBeschikbaar
  • SpeelplaatsBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)

• BadkamerBeschikbaar
  • TweepersoonsbedBeschikbaar
  • Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • GolfBeschikbaar (1)
  • Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)

Afstand in meters