Kresten Royal Euphoria Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Met het hele gezin op vakantie naar Rhodos? Verblijf dan in het Labranda Blue Bay Resort. Dit kindvriendelijke hotel is een heerlijke plek voor zowel jong als oud. Het enthousiaste animatieteam zorgt voor dagenlang vermaak. Tel daar de gave waterglijbanen, uitstekende all inclusive formule en de com...
Leuk hotel met super ligging! Groot hotel, maar voelt niet massaal. Altijd plek bij de zwembaden. Personeel werkt zich een slag in de rondte om alles voor mekaar te krijgen. Altijd vriendelijk en gastvrij. Eten uitgebreid en altijd wel iets lekkers te vinden. Pita gyros en pizza bij het hoofdzwembad zijn echt heerlijk! Ruime kamers (wij hadden 4005, 2 slaapkamers met elk een airco), schoon en de airco's werkten perfect! Elke dag een nieuwe fles water op de kamer, dagelijks schoongemaakt en dagelijks schone handdoeken. Leg een keer wat geld op je bed en ze maken de mooiste kunstwerken van je nachtgoed! Ook fijn, de handoekenservice bij het zwembad (om de 2 dagen wisselen). Aan de overkant van het hotel bevindt zich nog het aquapark. Leuke glijbanen, mooi spraypark en een mooie piratenboot.
Paar punten waar wat verbetering in zit: - Wat meer schoonmaak rondom het hoofdzwembad - De thema avonden in het hoofdrestaurant kunnen wat beter.
Wij hebben met ons gezin een geweldige vakantie gehad op labranda. Het resort zag er netjes uit, evenals de kamer. Alleen de badkamer was klein en wat gedateerd, maar dit maakte voor ons niet uit. Het resort heeft een gunstige ligging en de aangrenzende zee is fijn. Het waterpark is een leuke toevoeging, maar de glijbanen waren wat pijnlijk, dus hebben we hier niet veel gebruik van gemaakt. Het all-inclusive concept liet wel wat wensen over, niet alles viel hieronder. Het verdere eten en drinken was goed, avondeten soms wat eentonig, maar we hebben zeker elke avond lekker gegeten en daar gaat het om. Het avondprogramma maakt echt de sfeer compleet, alleen is hier soms wat weinig plek. Je moet dus erg vroeg komen. Al met al een hele leuke vakantie gehad!
Tip: huur een auto, er zijn in de omgeving zoveel leuke plekken te bezoeken! Kalitea therme ook echt de moeite waard!
We hebben twee verschillende weken beleefd. Een iets rustiger week en een enorm drukke week. Personeel werkt hard om hotel op niveau te houden. Kamers zijn schoon maar erg gedateerd. Donker, veel beschadigingen en oude bedden. Restaurant is erg druk. Lange wachtrijen en bijzondere situaties. Bv. We kregen een keer een vies glas, gaven dit door aan de ober en kregen direct een nieuwe. De vieze werd gewoon aan iemand anders gegeven een tafel verder. Niet genoeg bedjes aan het zwembad en strand. Savonds geen plek om naar entertainment te kijken. Ook alle stoelen bezet. Toiletgebouwen oud en kapot. Deurposten lagen er uit en stukken uit muren. Verder werd er tijdens ons verblijf continu gevraagd om goede recensies te schrijven. Voelt geforceerd. Verder lange rijen bij de bars. Muntjes systeem heb ik mijn vraagtekens bij. Personeel wel erg vriendelijk.
Let op met reserveren waar je jezelf plaats wij hadden niet goed opgelet en zitten nu in bijgebouw veel trappen omhoog Het zit achter het waterpark waar je ook gebruik van mag maken als hotelgasten. In mei is het leuker dan in het hoogseizoen. Het is nu erg druk.Waarschijnlijk ook omdat nu iedereen weer kan gaan. Er is allerlei luxe zoals badlakens voor op het strand maar door de drukte kunnen we de handdoek niet wisselen en doen hier al de hele week mee…..Er zijn ook strandbedden en zwembadbedden maar je moet wel je best doen om deze te bemachtigen.Dit geldt ook voor de stoelen die je in de avond nodig hebt om naar de entertainment te kijken.Eten is fantastisch het personeel werkt keihard om het in goede banen te leiden.Drinken gaat tijdens eten via bediening en niet zelf pakken duss dat gaat wel wat trager door de hoeveelheid van mensen Luxe cocktails moet je extra voor betalen.Rij bar lang.Kamer schoon
Het klopt wat in eerdere reviews staat. Het resort ligt onder de aanvliegroute van het vliegveld. Dit geldt echter, volgens mij, voor alle hotels aan deze kant van het eiland. Wij waren er in het laagseizoen. Nog niet alles was open op het resort. Het glijbanenpark wel. Onze kids zijn daar 1 keer van de glijbanen geweest want ze waren pijnlijk. Bovendien staat er een badmeester boven de glijbanen die de kinderen aanwijzingen geeft, vinden mijn kids niet leuk. Ik wel, geeft toch een veilig gevoel. Bij elk zwembad dat open was is toezicht, heel fijn. Het eten was prima, wat je kan verwachten bij een lopend buffet. Ik zou persoonlijk niet naar het Mainrestaurant, soort vreethal, gaan maar naar de kleinere aan zee. Schoonmaak dik in orde. Openbare toiletten werden om de haverklap schoongemaakt. Strandstoelen, parasols zijn gratis, handdoeken service heel fijn! Animatie vermakelijk! Auto huren aan de overkant, goedkoper dan elders.
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |
Bungalowcomplex | Beschikbaar |