Tijdelijk geen boekingskosten

• Sportfaciliteiten
  • Airconditioning
  • Minder dan 1km van het strand

Omschrijving

Aparthotel Kassandra Family ligt in het prachtige Ialyssos. Het strand en centrum bevinden zich in de buurt. Droom weg op een ligbedje of neem een verfrissende duik in het zwembad. Geniet van een Griekse maaltijd in het restaurant of bereid je avondeten zelf in je eigen keuken! Deze accommodatie in ...

6.4VoldoendeScore uit 219 reviews

Verzwaar gedateerd en vergane glorie
Door Azit op 31-08-2023

Het complex bestaat uit meerdere gebouwen enkele rond het zwembad maar ook wat verstopt en aan de drukke hoofdweg. De kamer (1 kamer app) was ruim van opzet. De uitrusting is zeer eenvoudig en beperkt. De kwaliteit van alles is ver onder de maat! Alles maar ook echt alles is, is minimaal 30-35 jaar oud. De bedden zijn doorgelegen en alles heeft wel meerdere gebruiksschade. Niet erg, want het functioneert wonderbaarlijk we wel nog redelijk. Bedden, pantry en badkamer waren 10 jaar geleden al aan vervanging toe. Eveneens het tapijt op de corridor.

Schoonmaken weten zie hier niet wat is. Bij aankomt was alles al smering en tijdens het verblijf is alleen handdoek en emmertjes gewisseld.

Dit complex voldoet simpelweg niet meer aan de basis standaard van 2023.

Potentie is er zeker nog maar dan moet er dringend en drastisch worden gemoderniseerd.

Vergane gedateerde glorie die het in 1980 goed deed.

Heerlijke vakantie
Door TINA op 01-06-2023

Hotel kleinschalig, schoon en goede ligging. Transfer vanaf airport maar kwartiertje rijden. Personeel vriendelijk en professioneel. Dorpje zelf niet echt veel uitgaansgelegenheid, wel veel restaurants. Strand op loopafstand van hotel

Prima in alle opzichten.
Door Barbara op 07-05-2023

Het verblijf was uitstekend. Wij verbleven in een 3 kamer appartement. 2 slaapkamers en en kamer met keuken tafel met 4 stoelen/krukjes en ook 2 bedden. 1 badkamer ( met douche wastafel en wc ) 3 balkons niet al te groot. Appartement was voor 4 personen heerlijk ruim en schoon. Bedden sliepen heerlijk en weinig geluidsoverlast. Al was dit te danken aan het feit dat er weinig mensen waren. Er zijn 4 gebouwen en wij zaten voornamelijk alleen in dit gebouw. Wel hoorde je de karaoke dus ik kan me ook voorstellen dat in het hoogseizoen de geluiden van de griekse avonden en karaoke wel degelijk te horen zijn. Schoonmaak en handdoeken prima. 2 zwembaden met voldoende bedjes. Eten in het restaurant top en niet duur. Vriendelijke receptie en alle overige personeel. Auto verhuur in het hotel prima qua prijs/kwaliteit. Ligging is ook top, supermarkt, bakker en restaurants allen op loopafstand. Strand grote kiezels.

Héél erg vreselijk...
Door Anoniem op 21-11-2022

Wij hebben voor de eerste x bij Corendon geboekt en dan krijg je dit. Rhodos is héél mooi maar de accommodatie Kassandra echt vreselijk. Alles is oud, vies en kapot maar dan ook alles. We zullen foto's toevoegen dan kunt u het zelf beoordelen. Oh, zie dus net dat dat niet meer kan... "Ontbijt" kun je het niet noemen , oud toostbrood, Nescafé koffie en de rest was echt niet te eten dus elke dag naar de supermarkt geweest. De receptie en onze hostess van Corendon deden niets voor ons helaas en ook bij thuiskomst, na een lange mail en foto's vonden ze het niet erg genoeg blijkbaar. 100 euro konden we terug krijgen voor het ongemak... Nou, dank je wel. Kassandra staat bij hun op de site als een 3 sterren Aparthotel maar het is nog niet één ster waard. Mensen pas op als je hier naar toe gaat met kinderen want het was er ronduit gevaarlijk en zeer onhygiënisch. Buiten en binnen.

Weer een goede vakantie
Door Sandra de Roo op 12-10-2022

Wij zijn nu al meerdere keren naar dit hotel geweest het bevalt ons prima en voelt elke keer weer als thuiskomen. Goed en vriendelijk personeel. Als je op zoek bent naar een gezellig hotel met leuke activiteiten in de avonduren dan zit je hier helemaal goed. 2 keer in de weer karaoke. Liggen zeer goed. Dorp op 500 meter stand op 400 meter en schuin aan de overkant een grote supermarkt. In het dorp heb je veel leuke en gezellige restaurants. Mr. Greek vlak bij het stand is zeker een aanrader. Vliegveld om 15 min afstand met een taxi kosten ongeveer €20,00. Met de bus doe je er iets langer over maar kosten dan ongeveer €3,50. In het hotel kan er ook een auto gehuurd worden tegen leuke prijzen dus niet meteen een huurauto bijboeken dan ben je veel te duur uit.

Prima hotel voor weinig geld.
Door Cristina op 24-09-2022

Het ontbijt( lopend buffet) is zeer slecht, keuze uit kaas,worst 2 soorten jam, gekookt ei en oploskoffie!!!!!!! Yoghurt , onrijp fruit. De chef die het ontbijt verzorgt is niet al te vrolijk.( wacht heel lang met het bijvullen van het ontbijt.) Het avond eten was gelukkig wel goed. ( wij hadden ontbijt en diner erbij geboekt) Tip voor de stoelen( doe hier even een paar viltjes onder en klaar)… geen herrie meer. Wij hadden een kamer precies boven de Taverne…. Oooh wat een ellende die herrie s’nachts ( 2x per week karaoke avond) maar gelukkig kregen wij een andere kamer( top geregeld, heel fijn, nogmaals bedankt hiervoor. Personeel is zeer vriendelijk, onze kamer werd wel elke keer verschoont( van onze mede vakantiegangers waren hier de meningen over verdeeld. Oh ja vergeet van thuis niet je keukendoek/theedoek. Supermarkt zit aan de overkant van de straat. Een prima hotel voor weinig geld, verwacht er dan ook niet te veel van.

• Avra Beach Resort
    € 544

Avra Beach Resort

9.2
    GriekenlandRhodosIxia

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• D'Andrea Mare
    € 688

D'Andrea Mare

8.1
    GriekenlandRhodosTrianda / Ialyssos

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Atlantica Princess
    € 694