Alea Studios
Kleinschalig, zeer netjes en schoon onderhouden hotel/ appartement. Personeel is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Simpel maar goed ontbijt aanwezig. Prijs kwaliteitis verhouding is goed.
Vriendelijk personeel. Diverse revieuws gelezen dat het zo schoon zou zijn. Dat viel tegen. Het balkon werd niet goed geveegd, plukken stof en haar. Ook binnenin de kastjes lagen kruimels van voorgangers en de wastafel werd ook niet dagelijks gedaan ondanks dagelijks een fooitje. Op de foto's staat een heel andere badkamer dan die we kregen. Deze was gewoon klein en verouderd. Het zwembad was ijskoud. Het ontbijt was simpel maar dat wisten we van te voren. Op zich hebben we een heerlijke vakantie gehad mede door locatie maar verwacht niet veel van je kamer. En daar betaal je natuurlijk ook naar.

Alea Studios
Netjes schoon. Nieuwe kamers, heerlijk bed, zeer klantvriendelijk aldoor bereid te helpen mocht er een vraag zijn. De ligging is tussen het oude en nieuwe centrum. Leuk om beiden te bezoeken met tal van goede restaurants. De positieve uitstraling van ieder die er werkzaam is, geeft mij ook plezier. Zeker om opnieuw naar terug te gaan. Het strand ook op loop afstand. Wij hebben een prima verblijf gehad.
Zeer gastvrij, wordt gerund door 3 broers en er is altijd iemand aanwezig. Eenvoudig maar goed hotel, voorzien van alle gemakken zoals douche/bad, fohn, balkon met zitje, ruime kast en kitchenette. Kluis en airco zijn te huur via receptie. Kamers worden goed schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. klein zwembad aan de achterzijde, voorzien van ligbedden. Kleine snack verkrijgbaar. Ontbijt is eenvoudig en iedere dag hetzelfde, mandje brood, fruit, zoetwaren, ham en kaas, tomaten, ei en koffie/thee. Alles aanwezig en met liefde bereid. Jammer dat hierdoor wel veel eten overblijft. Een gezellig sfeertje hangt in het gehele hotel, aanrader dus! Op loopafstand van het centrum met restaurantjes en winkeltjes. Verhuur scooter/auto, kiezelstrand voorzien van ligbedden, pinautomaat in nabije omgeving. Gaan graag terug en hebben onze eerste reis naar Griekenland als zeer positief ervaren.
Bij aankomst zijn we netjes geholpen, de kamer is goed en het personeel vriendelijk. Het is voor ons een lekkere plek om te vertoeven. We hebben via het hotel een scooter gehuurd en dat bevalt prima. Bij de service balie kun je een kluisje huren. Omdat er altijd iemand aanwezig is, geeft dit een prettig gevoel. De kamer is groot zat, de douche is lekker(goede druk en brede straal) en het balkon is aan het zwembad (achterkant). Bij het zwembad zijn ligbedden aanwezig en kun je in de schaduw overdekt eten of drinken. Beneden is de bar aan de voorkant van het hotel waar je lekker een drankje kunt doen. Verderop is de winkelstraat en je bent met 10 minuten lopen aan de zee. Naast het hotel is een klein winkeltje waar souvenirs en dergelijke gekocht kunnen worden. Vlakbij zitten 2 supermarkten waar je het meeste kunt krijgen en daar tegenover zit een pinautomaat. Het hotel wordt gerund door drie broers, allemaal even vriendelijk en behulpzaam. De kamer wordt om de dag goed schoongemaakt.
Soort hotel
Strandhotel | Beschikbaar |