8.8FantastischScore uit 1696 reviews

• Sportfaciliteiten
  • Draadloos internet
  • Aan zee

Omschrijving

Er lekker even tussenuit samen? Kies dan voor een welverdiende vakantie bij Rhodos Horizon Resort. Dit adults only hotel straalt volop rust en luxe uit. Direct voor de deur ligt een kiezelstrand, maar ook het gezellige centrum van Rhodos Stad ligt op een steenworp afstand. Het hotel is van alle gema...

8.8FantastischScore uit 1737 reviews

Heerlijke vakantie op Rhodos
Door Solekos op 24-10-2023

Wij komen er bijna elk jaar en elke keer is het weer prima vertoeven. Een paar minpuntjes , entertainment in het hotel is voor ons niet bijzonder. De akoestiek is slecht. Het eten is prima iedereen is goed gemutst, de manager is een slavendrijver /kwal voor zijn personeel denkt dat hij de man is en zo behandeld hij het personeel ook Verder een prima hotel op een mooie lokatie.

Verblijf Rhodos
Door Annemarie Elferink op 12-10-2023

Wij hebben met ons vieren genoten van het verblijf in dit hotel. Iedereen en met name Stella waren erg vriendelijk en behulpzaam. Eten was prima, a la card eten leuk. Hotel ligt dicht bij niewe deel en oude deel van Rhodos. Min puntje was de kleine douche . Het hotel zou geschikt zijn voor mindervaliden wat nog echt wel verbeterpuntjes nodig heeft zoals opstap naar zwembad/ schuine plank ervoor zou oplossing zijn.
Steile helling naar eerste accomodatie, bij tweede gelukkig wat minder steil. Annimatie was niet geweldig.

We waren er voor de 2-de keer en was weer top.
Door Harry Smellink op 18-08-2023

Net terug. Alles geweldig goed. Van receptie tot technische dienst. Alle medewerkers super. Eten was geweldig goed, verzorging eetzaal super, met name door een zeer vriendelijke lieve medewerkster, genaamd Marie Elisabeth. Wij hebben weer een geweldige vakantie gehad. Bedankt.

Nooit meer
Door Ton Kok op 21-07-2023

Mooi hotel, personeel niet echt vriendelijke , in 2 weken heeft geen manager ook maar goedemorgen oid tegen ons gezegd, buffet eten stelt weinig voor veel het zelfde, ala card eten is het zelfde als het buffet, moet je wel reserveren en meteen door geven wat je over 2 dagen wil eten , bedje aan het zwembad gaat niet lukken moet je erg vroeg voor zijn , strand lukt wel , animatie is ook niks , ook deze 2 dames heb ik niet gesproken in de 2 weken zij vinden de Franstalige belangrijker , wel dicht bij de oude stad ,voor ons niet meer en best wel prijzig . En dan zeg ik het nog netjes, er zijn waarschijnlijk mensen die het wel geweldig vinden maar voor mij niet dit ben ik niet gewend in Griekenland.

Mooi hotel maar te massaal
Door Marjan op 20-06-2023

Prima hotel Wel erg groot Daardoor te weinig bedjes aan t zwembad voor alle gasten Je moet vroeg zijn wil je een bedje bemachtigen Mooie ligging Op loopafstand van Rhodos stad Personeel heel vriendelijk Eten prima en meer dan voldoende Jammer dat mensen dan toch t idee hebben dat ze tekort komen Het was vaak wringen voor t buffer Entertainment in de avond viel wat tegen Weinig sfeer in de zaal waar t gegeven werd (tl-verlichting)

Fantastisch, zekers een aanrader!
Door M. Mulder op 13-06-2023

Bij aankomst bij dit prachtige Resort, waren we hartelijk ontvangen door de gastvrouw Ivona met een glaasje champagne.

De kamer waar we verbleven waren netjes en schoon, elke dag werd de kamer schoongemaakt. Dit zelfs zonder dat we het bordje ´please clean our room´ er hing. Ik sliep heerlijk! elke nacht weer als een roos.

En alle mensen die er werken zijn zo ontzettend hardwerkend en heel vriendelijk!

En het eten was fantastisch geregeld! Ik ben lactose intolerant en kan dus geen zuivel producten verdragen. Ik heb dit aangegeven bij de manager en Chef George maakte elke dag wat voor me klaar, echt fantastisch!

Voor het ontbijt: pannekoeken aangemaakt met amandelmelk Voor diner: pasta´ s met verschillende saus en elke avond een ander dessert. Dit Resort is echt een aanrader ook voor mensen met een voedselallergie!

Het strand was een paar meter lopen vanaf het hotel, ideaal!

Het was echt een super vakantie!

Soort hotel
Strandhotel