Athineon
Met mijn partner en moeder hier 8 dagen vakantie gevierd goede locatie binnen 10 min in het oude centrum ontbijt was ook goed met genoeg keus voor ieder wat Wills. Eten in de bar was ook prima, ook het personeel was zeer vriendelijk.
Het enige minpuntje is douchen in een smal bad (was bang dat ik zou uitglijden/vallen) voor de rest heerlijk genoten iedere dag schoonmaak en handdoeken wissel
We hebben onlangs een week mogen verblijven in dit aparthotel. Het was er heerlijk. Niet te massaal. Ontbijt was prima en volop keuze! Nette kamers, eenvoudig maar helemaal prima. En schoon. Er werd elke dag schoongemaakt en weer nieuwe handdoeken gebracht. Fijn zwembad met altijd plek op de aanwezige ligbedden. Het personeel was super vriendelijk en altijd goed in de weer om het ons naar de zin te maken. Ongeveer 25 minuten lopen naar het strand maar dat vonden wij zelf geen probleem. Je kunt ook op veel plekken in de stad een step huren via een app. Ook heel handig. Het hotel ligt op 5 minuten wandelen van de oude stad. Het is een prachtige omgeving met veel oude, authentieke stadsmuren, pleintjes en huizen. In de oude stad vind je ook veel souvenirwinkeltjes, restaurants en bars. Je kunt kiezen voor de meer massale, toeristische restaurants maar in de zijstaatjes vind je ook de wat minder grote, toeristische plekjes.
Anthineon is een mooi aparthotel met een geweldige service, elke dag schone handdoeken, om de dag schone lakens. Het appartement wordt elke dag schoongemaakt, de bedden opgemaakt etc. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie van Anthineon is geweldig, je loopt zo de oude stad in. Wij keken uit over zee, de haven voor de veerboten en de cruiseschepen. In eerste instantie hadden we een appartement met uitzicht op het zwembad, toen wij aangaven dat we graag op zee wilden uitkijken mochten we binnen 24 uur naar een appartement met zeezicht. We hebben ons hier echt gast gevoeld!

Athineon
Grote, schone appartementen. Prima ontbijt en lekkere hapjes te bestellen aan de bar voor tussendoor. Diner moet je niet bijboeken, want de oude stad ligt om de hoek en daar wemelt het van de restaurantjes. Het personeel was erg vriendelijk. Het zwembad en de ligbedden daar omheen waren ook heerlijk.
Zeer tevreden , wij hebben dit hotel als alternatief gekregen omdat ons eigenlijke hotel vanwege covid-19 het seizoen gesloten bleef. In eerste instantie waren wij hier niet heel blij mee , de lokatie leek ons niet ideaal. Niets is minder maar het hotel is zeer schoon , het personeel vriendelijk en het eten is uitmuntend en niet duur . voor 14 euro eet je een heerlijk menu samen met je partner en tis overheerlijk vers en genoeg . Drankjes 2 blikjes voor 5,00 waar krijg je dat nog ? Het ontbijt kun je eenvoudig noemen , maar zeer goed en voor elk wat wils , joghurtje , broodjes , croissants etc. en heerlijk vers van hoge kwaliteit . Appartementen zijn heerlijk ruim een heerlijke koelkast die ijskoud word en alles is zeer schoon . Als je op dit hotel iets aan te merken zou kunnen hebben , is dat het misschien een update kan gebruiken , meubels en schilderwerk zowel binnen als buiten ons heeft het niet gestoort overigens. alleen gedateerd
Het appartement zwembad en bar was prima ook de schoonmaak was goed.
We hadden half pension geboekt maar dat is slecht bevallen, kregen een dagmenu wat elke dag uitgeplakt was in de lift maar als we gingen eten was het weer helemaal anders. Ook was het vlees taai en alleen maar goedkoop eten terwijl grieks eten zo lekker kan zijn
Het complex
Totaal aantal kamers | 70 |