9FenomenaalScore uit 1 review

Deze accommodatie heeft een score van 9

Activiteiten
    Onderkomen

Leoforos Kallitheas, 85100

Helea Family Beach Resort

9FenomenaalScore uit 1 review

Activiteiten
    Onderkomen

5 sterren waardig Hotel was super!
Door Frans KR op 20-09-2023

Op 12 september 2023 kwamen wij in Helea beach resort Rodos Griekenland Het Hotel was netjes en alles zag er nieuw uit. Kamer was perfect en van alle gemakken voorzien en inbegrepen bij de standaard prijs. Eten was gezond en erg lekker(verse) produkten en goed klaargemaakt ! Zeer veel keus ,zowel ontbijt ,lunch en diner heel goed. Bovendien een gratis keuze voor de specialiteiten restaurants(Grieks-ZuidAmerikaans-Italiaans) Snackbar met broodjes Gyros /patat frites /etcetera Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam,bar medewerkers-schoonmaak-receptie-animatie-eetzaal Excelent. Mooi zwembad met ligstoelen voldoende aanwezig en binnen 40 meter kon je op het private strand van de zee genieten. Animatie vond ik super! Met name Madame Denise (uit Italie) Denise zorgt voor de watergymnastiek op een professionele manier (zumba) dancing en gym. Zij praat met de gasten en heeft een leuke uitstraling . Zeer geschikt als animatie Teammanager