Deze accommodatie heeft een score van 9
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over TUI BLUE Lindos Bay
Ontsnap naar het paradijs bij TUI BLUE Lindos Bay, waar de sprankelende zee en het verfrissende zwembadcomplex het toneel vormen voor een onvergetelijke vakantie. Hier, direct aan het strand, vind je de perfecte mix van ontspanning en avontuur, omlijst met luxe faciliteiten en een adembenemend uitzicht. Een oase van plezier wacht op je!
De Ligging
TUI BLUE Lindos Bay ligt ideaal voor strandliefhebbers, direct aan de zee, met de binnenstad van Lindos op slechts 3,5 km afstand. Dit biedt vakantiegangers de perfecte combinatie van rust aan de kust en de charme van de stad binnen handbereik. De historische Acropolis van Lindos en de schilderachtige Saint Pauls Bay zijn ook dichtbij, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor het verkennen van de rijke cultuur en schoonheid van Rhodos. Met winkels en restaurants op 3 km afstand en een gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De luchthaven Rhodos ligt op ongeveer 49 km afstand, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
TUI BLUE Lindos Bay biedt een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om elke vakantieganger te bekoren. Met 205 niet-rokerskamers, een 24-uurs receptie en gratis Wi-Fi, staat comfort centraal. Het hotel schittert vooral met zijn zwembadcomplex in de openlucht, compleet met een zwembadbar en bubbelbad, ideaal voor ontspanning onder de zon. Voor degenen die actief willen blijven, biedt het hotel tennis, jeu de boules, volleybal, basketbal, en zelfs paardrijden. Watersportliefhebbers kunnen genieten van snorkelen en duiken. Binnen biedt het hotel een fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts en yoga. Na een dag vol activiteiten nodigt het wellnessgedeelte met sauna, hamam en massagebehandelingen je uit om te ontspannen. 's Avonds zorgt livemuziek voor het perfecte einde van je dag.
Bij TUI BLUE Lindos Bay kun je je smaakpapillen verwennen in een van de twee restaurants, waar je kunt kiezen tussen à la carte of niet-rokers opties, allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het hotel biedt een continentaal ontbijtbuffet, brunch, middagmaaltijd en diner vol variatie. Verfrissing vind je bij de strandbar, waar heerlijke drankjes wachten. Voor een uitgebreidere ervaring biedt het all-inclusive arrangement ontbijt, lunch en diner, samen met een selectie van frisdranken, bier, wijn, en snacks. Een unieke eetervaring in het à la carte restaurant is ook inbegrepen, waardoor je verblijf bij TUI BLUE Lindos Bay culinair onvergetelijk wordt.
Houd er rekening mee dat onze pakketreizen mogelijk niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Betalingsmethoden die worden geaccepteerd zijn Visa, Euro/MasterCard en American Express. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | Vlycha Beach, GR-85107 |
Website |
TUI BLUE Lindos Bay
Wil je in luxe en ruimte ontspannen? Dan is verder zoeken zinloos. Prachtige schone ruime kamers, gevarieerd buffet zowel smorgens alsook savonds wat uitstekend op temperatuur is( dus heet en niet lauw), gastvrije mensen die je het naar je zin willen maken in een prachtige omgeving! We kwamen uitgerust terug alsof we drie weken waren weggeweest terwijl het maar een week was.
Een minpuntje; de drankjes ( ook de koffie) waren aan de prijzige kant en all incl kennen ze er niet. Dit weerhoudt ons er echter niet van om er opnieuw heen te gaan!
Goed hotel met lekkere keuken
Het eten was lekker maar de bediening kon wat vlotter
Er was voldoende keuze , een super ontbijt en heerlijk diner
Men kon binnen of buiten eten ( op momenten was het wat druk aan tafel)
De kamer was ruim en mooi , met een fruitmand en een fles wijn en water als verwelkoming
Heel rustig , extra voor koppels
Het strand was ook rustig, maar kon wat mooier aangekleed worden ( oude douches)
Er stopteen bus om in 5 min naar Lindos tegaan
Je kan er een auto of motor huren
Verder is er niet veel te beleven in de baai zonder vervoer
Water koker met gratis koffie en thee op de kamer en dagelijks zuivere lakens
Zeker 4,5 ster behalve t kiezelstrand kon wat mooier
16 plus hotel.
Alles was goed, het eten was heerlijk en goed warm, ontbijt vers, lekkere koffie!
elke dag schoonmaak, zelfs de bedden werden aan de kant geschoven zodat er ook onder het bed goed gedweild kon worden. Personeel top!.Altjd lachend, vriendelijk, beleefd en behulpzaam. schoon zwembad, verse bloemen op je kamer, zelfs van je nachthemd maakten ze nog iets moois in het neerleggen ( als je deze op je bed had laten liggen)
moet ik iets negatiefs zeggen? mmmmmm, als je wat van het eiland wilt zien is het of de bus, of je huurt een auto. maar dat vindt ik niet negatief.
hier komen we zeker terug! Met onze vrienden, want die denken er net zo over.
we kwamen erg laat aan maar geen moeite, er werdt nog een panini warm gemaakt in de bar, dat is service!
een dikke 10!
TUI BLUE Lindos Bay
Rhodos is prachtig en Lindos is echt een topper. Het hotel waar wij logeerden was in 1 woord fantastisch met een grote F!!!
Een aanrader voor al diegene die willen genieten voor de volle 100%.
Echter niet geschikt voor kinderen. Dit vormde voor ons geen probleem.Het eten was super, mensen zijn echt vriendelijk vanuit het hart. Wij gaan zeker nog eens een keertje terug.
Wij hebben een fijne vakantie gehad in Sentido Lindos Bay.
We kregen bij aankomst een suite ipv een normale kamer, uitzicht op zee is echt een aanrader.
Het hotel is zeer proper en comfortabel, goede bedden. Er wordt iedere dag schoongemaakt. Personeel is altijd correct en beleefd.
De cafetaria, lunchbar, viel echter tegen. Er werd ander eten geserveerd dan besteld en de bediening was erg onvriendelijk!
De drankjes in het hotel zijn prijzig. Het hotel heeft een mooie ligging maar als je richting het stadje wilt heb je echt een taxi/auto nodig. Normaal huren wij altijd een scooter in Griekenland maar dit keer hebben wij dit niet gedaan, de wegen zijn niet optimaal en de weggebruikers rijden erg onverantwoord.
Al met al hebben wij een heerlijke relax vakantie gehad.