Kresten Royal Euphoria Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Een prima resort met prima eten en fijne zwembaden S’avonds leuke life muziek echt gezellig Het personeel is vriendelijk Enige minpunt zijn de harde bedden en de deuren van de kamers knallen met geweld dicht dus veel herrie
Prachtig mooi complex! Wij hadden een mooie kamer, vrij nieuw sanitair etc. Mooi uitzicht op zee! Je moet van groepen Engelsen houden, want die zijn erg aanwezig de gehele dag door en vooral in de avond. Ook elke avond harde (live) muziek tot 23.00 uur. Erg luidt. Bedienend personeel in de grote eetzaal is stug, daarbuiten vriendelijk en losser. Eten vonden wij veel op de Engelsen gericht.
Door een overboeking bij Corendon werden we 2 dagen van te voren opgebeld. Of genoegen nemen met dit hotel of geld terug. Maanden hebben we naar deze vakantie uitgekeken, dus met een bevriend stel zijn we gegaan. Best een mooi complex, maar de wc's zijn smerig. Gelukkig kun je altijd naar je eigen kamer gaan. Verouderd complex. Heerlijk eten en personeel vriendelijk. Let op: er zijn kamers met een flinke afstap. Gevaarlijk, dag later kregen wij een kamer met supermooi zee uitzicht. Autootje huren of taxi nemen is makkelijk te doen ( Je weet van te voren dat je niet dicht bij een plaatsje zit). Heerlijke vakantie gehad. Gemiddeld geef ik dit hotel een 8
Het is een mooi verzorgd hotel, met een hoofdgebouw en enkele bijgebouwen. Met de trappen, paadjes en bruggetjes voelt het aan als een resort, maar maakt het wel minder geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Er zijn meerdere (kleine) zwembaden, die zorgen voor een spreiding van de gasten. Dit is mogelijk voor ouders met kleine kinderen iets minder gezellig, vooral omdat de glijbanen zijn 'weggestopt' in een hoekje van het terrein. De kamers en het balkon zijn ruim en verzorgd.
Het eten is goed en de variatie toereikend. Alleen jammer van de slechte wijn, die verwacht je in Griekenland van betere kwaliteit. Het snackmoment in de middag bij het zwembad bestaat uit overgebleven koekjes en cake van de lunch.
Het uitzicht op de zee en de baai is geweldig. In het naseizoen is het heerlijk rustig zonder hotel-entertainment, maar een activiteit in de avond wordt wel gemist. Vooral omdat er geen barretjes en winkels op loopafstand zijn.
Het personeel straalt geen gastvrijheid uit. Dit komt mogelijk door het einde van het seizoen. Bij de receptie kan er geen glimlach vanaf. Ondanks meerdere verzoeken kan er geen extra kopietje worden gemaakt van het overzicht van etenstijden. En in het winkeltje € 2,- vragen voor het laten opblazen van een zelf meegebrachte luchtband, moet je als zo'n hotel toch echt niet willen.
Het (kiezel)strand is op loopafstand. Lindos en z'n prachtige zandstrand is dichtbij. Rhodos-stad is 1 uur met de bus. Veel activiteiten en bezienswaardigheden bevinden zich rond Rhodos-stad. Het is dan ook aan te raden om een auto te huren. Want buiten Lindos, is er in de directe omgeving niet heel veel te zien.
Reis geboekt ivm mijn ouders die 25 jaar getrouwd zijn. Totaal 7 personen. Aankomst hotel vriendelijk en snel, fijn na zo lange reis. Zwembad is een bakoven, ligbedden allemaal bezet. Dag in,.dag uit. We gingen elke dag naar het strand daar is het heerlijk, helaas totaal niets te merken daar van all in. Elke dag 4 euro pp per bed. Namen we voor lief tenminste lekker rustig. Het barst er van de italianen die totaal geen respect en fatsoen tonen hier. Schijt kinderen die asociaal doen en om de tafels rennen. Animatieteam is er volledig voor dit volkje, grote bekken en achterlijk harde muziek. Kamers vn het hotel totaal geen hygiëne. Badkamers oud. Bed ligt laken op wat er niet oppast waardoor je op het kale matras ligt. Bar dicht stipt 23'00. Luiken gaan gewoon voor onze bakkes dicht, muziek uit met anderr woorden oprotten naar dr kamer. Eten krijgt vn ons een dikke 9 echt lekker en goed. Verder lekkere drankjes en eten. Vooral heel lekker weer: dt maakte voor ons de vakantie heerlijk.
Bij binnenkomst werden we bij de receptie vriendelijk te woord gestaan. We kregen een kamer met mooi uitzicht op de zwembaden en zee. De kamer was wel gedateerd, maar voor slapen en douchen prima. De eerste dag hadden we problemen met de douche, dit was binnen een uur opgelost. De airco deed het prima. Het eten was goed. In het restaurant werd veel aandacht besteedt aan hygiëne. Ze maakte continu alles schoon rondom het eten. Je kon je handen met desinfecterende gel wassen, voor- of na het opscheppen van je eten (wij zijn in veel all inclusieve hotels geweest, maar dit nog nooit gezien). Iedere dag hetzelfde ontbijt, maar kan ook niet iets verzinnen wat er niet was (o.a. pannenkoeken, scrumble egg, bacon, patat, kaas, worst, fruit). Ondanks dat er geen Nederlandse animatie was, hebben onze dochters (10 en 12 jaar) het prima naar hun zin gehad. Er waren weinig Nederlanders, hierdoor hadden wij nog meer het idee op vakantie te zijn. Het personeel is heel aardig als je ook aardig voor hen bent. Als je je als varken gedraagt, dan begrijp ik dat het personeel niet vriendelijk is. Sommige mensen lieten eten staan en als ze van tafel liepen lag er onder hun tafel eten waar alle gasten van het hotel van kon eten. Waarschijnlijk leven zij thuis ook zo en als ze thuis niet zo leven, dan begrijpen zij waarschijnlijk ook dat het personeel minder vriendelijk was. De zwembaden zijn leuk. Met kleine kinderen zou ik hier zelf niet naar toegaan. Er is geen zandstrand, wel een aangrenzend kiezelstrand. Je kunt via het zwembad direct in zee zwemmen. Dit is een andere weg, dan naar het strand. Iedere avond live-muziek tot 23.00 uur. Het waterpark in de buurt van Rhodos-stad is een aanrader. Ook de thermen van Kalithea, Rhodos-stad en Lindos is leuk om te bezoeken. Met de bus of taxi is alles goed te bereiken.
Strandhotel | Beschikbaar |
Totaal aantal kamers | 387 |