Auberge Kalopetri

We hebben de beste aanbieders voor Auberge Kalopetri voor je op een rij gezet:
Auberge Kalopetri
Beautiful apartments with a beautiful view of the surroundings. This ensures that you take all the time on the outside terrace for your breakfast, which is delicious. And the hostess and host make sure that you simply feel at home and relaxed. Our activities consisted of beautiful trips in the varied natural environment. It was our second stay there, and we still want to go back!
Schitterende plek om vakantie te vieren. De rustige ligging, met uitzicht op zee. Heerlijk ontbijt, iedere dag iets anders. Gastvrije eigenaars, met goede Tips voor een mooie autorit, strand of restaurant. Kortom, hier wil je naar terug!!
Wat een geweldige plek is Kalopetri - hier is het nog echt stil afgezien van de balkende ezel en de (fluisterende) buren. Elke dag schoonmaak klinkt overdreven maar is wel erg fijn. Net zoals de puike horren die echt alle beestjes buiten houden, airco die alleen werkt als de deuren dicht zijn - uitstekend en doordacht aangelegd sanitair dat alles maakt de accommodatie perfect. Ontbijt van het huis is erg fijn, je hoeft daar dan niet over na te denken, en koffiezetapparaat in huisje werkt en dat is fijn voor de eerste bak privé. Vrij weinig restaurants in de buurt voor s avonds maar dat is overkomelijk luxe probleem. Maar de hartelijke.verlegen mevrouw die heuvel opwaarts in de bocht van de weg een restaurant uitbaat en maar ‘kleine porties’ bleef serveren staat in ons geheugen gegrifd. Kalopetri ligt aan ‘de rustige kant’ van het eiland, geen toeristische uitspattingen maar wel uitstekend om even los te komen van, jawel, de tredmolen verplichtingen thuis.

Auberge Kalopetri
Wat een geweldig mooie en fijne plek om even helemaal tot rust te komen is dit. Hoog gelegen accommodatie in niet toeristisch gedeelte van Rhodos. Inmiddels mochten we twee keer bij Ulrike & Ioannis verblijven, werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd en wat een gastvrijheid. Prachtige kamers, zeer sfeervol ingericht, heerlijk en divers ontbijt iedere morgen en paar keer per week de mogelijkheid om te genieten van Ulrikes kookkunst! Diverse eetgelegenheden in de buurt, de gastvrouw geeft ook goede tips of aanbevelingen, supermarkt in Kritinia met auto prima te doen. Massage bijboeken is echt aan te bevelen, mooi yogaplatform met magnifiek uitzicht. We zijn er nu twee keer geweest en gaan niet vaak naar eenzelfde plek maar hier komen we heel graag terug, Fantastisch!
Idylische plek, hartelijke en geweldige gastvrouw, ondersteund door pure en authenthieke Griekse Partner. Uiterst schoon en netjes, alles ziet er heel nieuw en fris uit. 2x in de week heerlijke maaltijd. Pure verwennerij. Door ons op geen minpunt te betrappen. Hier kan je echt tot rust komen.
Auberge Kalopetri is de ideale plaats voor wie op zoek is naar rust en kalmte. De kamers hebben een terras met een prachtig uitzicht over de baai van Copria en je hoort enkel het geluid van geitenbelletjes, zalig. 's Morgens krijg je een uitgebreid ontbijt met verse produkten op het terras van het hoofdgebouw. De gastvrouw Ulrike kookt een paar avonden per week en ook dit mag je zeker niet missen. We waren er samen met onze puber van 14, zij vond het er heerlijk vertoeven. Het best huur je een auto om vanuit de auberge de rest van het eiland te ontdekken. Indien je dit wenst geven Ulrike en Iannis je allerlei tips. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Een echte aanrader!
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |