Maritime
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAparthotel9 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 303 Ga naar accommodatieD'Andrea Mare
AparthotelErg kindvriendelijk23 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 1181 Ga naar accommodatieAtlantica Princess
AparthotelZeer goede service9 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 813 Ga naar accommodatieSirene Beach
AparthotelZeer schoon21 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnAll inclusivep.p. vanaf€ 884
Een gemoedelijk complexje. simpele kamers maar meer is ook niet nodig. Lekker uit de drukte en toch dichtbij alles. In Kremasti wel rustig uit eten maar das ook wel een welkome afwisseling op het drukke Rhodos stad. Gezellig kiezelstrand op loopafstand. Met de hele dag vertier van kite-surfers, echt geinig.
Ondanks hoogseizoen leek het wel uitgestorven. In complex zelf niets te doen, niet eens 's avonds aan de bar een drankje. Kamers heel ruim, bedden goed, personeel ook vriendelijk. Als je alleen een slaapplek zoekt dan ok, anders niet aan te bevelen.
Komen net terug van een heerlijke vakantie Rhodos. Hebben veel gezien. Lindos is een echte aanrader maar, dit moet je wel in de ochtend doen. Het is wel heel erg warm daar. Vlinder vallei is ook een echte aanrader. App ligt lekker centraal en er zijn genoeg restaurantjes in de buurt. In het dorp Kremasti kan je lekker gegrild kip eten bij Eva en dan een cocktail drinken bij de bar kaula (als ik het goed schrijf) op de hoek van de taxi stand plaats. Bij restaurant Kalesma hebben we ook heerlijk gegeten. Het is er iets duurder maar, dan krijg je wel een goed stukje vlees. Je kan daar zowel Grieks als Nederlands eten.
Maritime
Ik ben hier eind augustus vorig jaar een weekie heen geweest omdat het lekker goedkoop was voor een alleenreizende maar heb er op zich wel een leuke tijd gehad. Vriendelijk personeel hele goede schoonmakers die trouwens ook heel vriendelijk waren. De kamer was Super groot maar lag helaas aan de hoofdweg waardoor ik dus bijna geen oog dicht heb kunnen doen door de herrie van het verkeer wat eigenlijk 24 uur per dag door gaat. Maar goed je gaat ook niet op vakantie om de hele dag in je bed te liggen dacht ik zo. Ik ging normaal altijd naar hotel Blue bay vanaf me 12de dus ben er u zo'n 9 of 10 keer geweest maar ga dit jaar weer lekker daar heen:) Oja nog 1 ding Als je lekker wilt eten moet je zeker weten een keer naar Restaurant Kalesma gaan :)
Dit hotel is uitermate geschikt voor mensen die het eiland willen bezoeken. Ook is het geschikt voor gezinnen met kinderen. De speeltoestellen zijn vorige week gerepareerd en de speelwei en het zwembad liggen er goed bij. Klaar voor het seizoen. Kamers zijn simpel ingericht en wij hebben de bedden niet als slecht ervaren. Pluspunten: Vriendelijk personeel, supermarkt en bakkerij op korte afstand. Bushalte op nog geen 100 meter. Kleinschalig. Kamers netjes schoon. goede koelkast en keukentje op klamer (koffiezet apparaat, waterkoker en tweepits electrisch fornuis, Gratis WiFi in receptie. 3 internet PC's. Nadeel: Je kunt wat last hebben van vliegtuigen (wij hebben dat als niet echt hinderlijk ervaren)
Een normale woonkamer omgeving (salontafel, prettige stoelen en dergelijk) ontbrak volledig. Ook de hoeveelheid kastruimte was te beperkt voor een vierpersoonshuishouden. Het balkon was zodanig klein dat het onmogelijk is om met 4 volwassen hier tegelijk op te zitten. De matrassen waren zo slecht dat rugklachten ons de gehele vakantie geplaagd hebben.Speeltoestellen voor de kinderen waren kapot.
Maritime info
- FietsverhuurBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- KinderopvangBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- BadkamerBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- ZwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
Afstand in meters