Sentido Port Royal Villas & Spa - Adults only
Top hotel van de kamermeisjes tot poolman, prachtige tuin die mooi onderhouden word poolbar met prachtige jonge mensen die super gedienstig zijn lekker eten zowel in main restaurant als keuze restaurants van bij de aankomst word je al verwent met een prachtige glimlach van zowel door de receptie als het drankje van de barvrouw deze staan volledig ten dienste van de toeristen en doen er alles aan om je vakantie te doen slagen
We keerden voor de vierde keer terug naar dit hotel net als zovele andere gasten die dit hotel zo liefhebben. Hier wordt alles in het werk gesteld om de gast een zo mooi mogelijke vakantie te bezorgen. De anlage is werkelijk prachtig, alles wordt prima onderhouden, alle comfort is aanwezig, de hygiëne is helemaal in orde. Het eten is bijzonder lekker en gevarieerd en overal kan je genieten van heerlijke rust. Dit is absoluut een hotel voor levensgenieters en rustzoekers. We lazen in sommige reviews dat er nachtlawaai zou zijn van het naburige hotel, maar daar merk je niets van als je de ramen van je kamer sluit. Alle personeelsleden zijn enorm vriendelijk, we denken aan Nektaria en Ria in het restaurant, Nikos en uiteraard de altijd hartelijke en gastvrije Evi Latou die alles in het werk stelt om de gast centraal te stellen en elk verzoek met plezier behandelt. Kortom: een tophotel dat ons hart elk jaar weer kan bekoren. Aanrader!
Voor de derde keer op rij bezochten we Sentido Port Royal. Het was opnieuw een onvergetelijk mooie vakantie. Een speciaal woord van dank aan Evi Latou, de front office manager, die met veel professionalisme en gastvriendelijkheid ons thuis deed voelen. Ze doet er alles aan om het de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen, heel erg bedankt Evi!
In Coronatijden is het niet vanzelfsprekend te reizen, maar het hotel deed al het mogelijke om de gasten een fijne en veilige vakantie te bezorgen.
Aarzel dus niet om naar dit hotel te reizen, want het is een uitzonderlijk mooi hotel waar je vooral rust, stilte en ontspanning vindt. Het personeel is enorm vriendelijk en hartelijk, het eten van uitzonderlijk goede kwaliteit, de hygiënenormen zijn hoog, de faciliteiten zijn allemaal aanwezig om er een topvakantie van te maken.
We kunnen dit hotel niet genoeg aanbevelen voor rustzoekers en levensgenieters!

Sentido Port Royal Villas & Spa - Adults only
Das Sentido Port Royal ist ein Hotel zum Wohlfühlen. Super freundliches Personal in allen Bereichen. Wir können es uneingeschränkt weiterempfehlen.
Wij verbleven in Port Royal voor 9 dagen en hebben een fantastische vakantie gehad. Het personeel is supervriendelijk, niets is teveel en alles gebeurd met een lach. Een dikke pluim aan het voltallige team en de production manager die alles nauwgezet in de gaten houdt! Zeer volledige all inclusive formule en uitstekende maaltijden! Nergens zo lekker gegeten op vakantie als hier.
De kamer heeft alles wat ze nodig heeft, maar we missen enkel wat ruimte in de badkamer voor het droge van de handdoeken na het douchen.
Minpuntje: wij houden ervan zelf opgekleed te gaan dineren. Bij het boeken zagen we dat voor mannen een lange broek vereist was. Hier werd echter niemand op aangesproken en dat vonden we jammer. Hetzelfde met het vrijhouden van zetels aan het zwembad. Mag eigenlijk niet maar gebeurd wel en handdoeken blijven dikwijls een hele dag onaangeroerd. Jammer voor mensen die dan nog een plaatsje willen aan het zwembad.
Sentido Port Royal Villas & Spa won the award for Best Sentido Hotel worldwide but for us it's simply the best hotel worldwide, not just only Sentido. We've been here two times and fell in love with this beautiful resort where you can find ultimate rest and quiet.
Everything about the hotel is just right: - The hotel is beautifully laid out with cosy villas and beautiful rooms. - Everything is spotlessly clean thanks to hard working housekeeping staff. Credits to Zoë and her team! - The food is just amazing. There is so much variety and it all tastes as it should. The main restaurant is not too crowded so you can enjoy an intimate dinner with your loved one. - Everybody is so friendly and always smiling. Mateo, the bell boy, does a great job.
We would like to thank the entire team, but especially Evi Latou, the front office manager. She does an amazing job. We were impressed by her professionalism and hospitality. She really made us feel so welcome at the hotel. You can feel she does her job with her heart and wants all guests to feel good during their holidays.
A big Ευχαριστώ πολύ to the entire team! Keep doing a great job and see you next year!
Soort hotel
Bungalowcomplex | Beschikbaar |