Kresten Royal Euphoria Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Goed eten bij Princess Andriana Resort & Spa. Hier word je elke ochtend wakker met verse fruitsap. De buffetten zijn zeer gevarieerd. De schoonmaak in Princess Andriana Resort op Rhodos is goed, evenals de animatie. Drink een cocktail bij de poolbar en neem een duik in het zwembad. Gelegen in rustig...
Ontvangst en personeel uiterst vriendelijk. We hadden een grote 3-4 persoonskamer met gedeeld privé zwembad. Gedeeld met 15 kamers naast elkaar waardoor een pool ontstond van ca. 60 meter lang.. best gezellig. Helaas wordt overal gerookt, vooral op de (privé)terrassen. Héél vervelend. Vervoer naar de kamer ging met golfkar. Was nooit een probleem. In het restaurant, ondanks matige kledingvoorschriften, steeds billen- en borstenshow. Heren geoordeeld in korte broek, terwijl om lang wordt verzocht. Eten gewoon lauw. Na aanhoudend klagen kregen we rechtstreeks van de bakplaat. Maar we waren daarbij een uitzondering en dat voelt niet fijn. A la carte restaurant was ‘n aanfluiting. Haastig… Alles vooraf bestellen en snel oppeuzelen. Ook hier dus koude gerechten. Slecht… Strand ver weg en bereikbaar via ‘n tunnel. Strand van kiezels, scherp. Bediening door Konstantina, Georgia en George voor ons uitstekend en bovengemiddeld!!
We verbleven vorige week van 28 augustus tot 3 september in ruime volledig uitgeruste familiekamer. We hebben een hele leuke ervaring gehad in een mooi en goed onderhouden hotel met een zeer gastvrije service. Heerlijke diversiteit in de verschillende restaurants en het hoofdrestaurant had ook heerlijke gerechten. Er waren meer dan genoeg gratis strandbedjes en er was altijd wel een plekje vrij bij het zwembad. Het hotel heeft een mooi groot zwembad en 's avonds was het prachtig verlicht. Alle locaties werden zorgvuldig schoongemaakt en als er iets ontbrak, werd dat meteen geregeld. Het animatieteam was ook van zeer hoge kwaliteit met prachtige animatieshows. Samengevat: een eersteklas hotel en een absolute aanrader! Wij komen hier zeker nog een keer terug en boeken dan een kamer met privé zwembad want ook deze zagen er fantastisch uit! Een heel groot compliment voor al het personeel van dit hotel!
Prachtig hotel met enorm groot zwembad , zeer vriendelijk personeel , kraaknet en veel gevarieerd lekker eten. Vergeet die negatieve beoordelingen en ga naar dit hotel want het is een zeer goed hotel Het enige minpunt was voor ons de dranken die waren voor een 5* hotel ondermaats . Schuin tegenover het hotel heb je een paar winkeltjes en beachbars loop een paar honderd meter verder daar zijn nog een 15 tal mooie winkels
Super resort! Alles schoon en goed bijgehouden. Personeel wilt het je enorm naar de zin maken en wilt ervoor zorgen dat je een zorgeloze vakantie hebt. Er is meer dan genoeg te eten en te drinken. Ook de minibar in de kamer wordt continue bijgevuld. In de kamer in meer dan genoeg lekkere shampoo, douchegel, zeep en andere verzorgingsproducten. Ook kan je elke dag een nieuwe strandhanddoek halen zodat je dat in je bagage kunt besparen. De spa valt enorm tegen, helaas. Zwembad is koud, stoombad geeft geen stoom en ruikt niet fris, sauna is wel op temperatuur maar gekleed en daardoor wat viezig en de jacuzzi doet het niet. Daarnaast zijn de massages enorm duur en zijn de medewerkers van de spa best opdringerig om een massage af te nemen. Al met al is het resort echt de moeite waard om te boeken!!
Algemeen: 8/10 Het hotel is heel mooi en goed onderhouden en mag zich zeker als luxueus beschouwen. De matrassen op de kamer zijn zeer hard en absoluut niet comfortabel voor een goede nachtrust.
Eten: 7/10 Het eten is daarentegen is niet wat wij gewoon zijn van een hotel met 5 sterren. Te weinig variatie in het voorgerechten buffet en dessertenbuffet. Er wordt heel veel om niet te zeggen te veel met dille gewerkt, bijna in elke salade of stoofpotje wordt hiermee afgewerkt. Door de uitgesproken en sterke smaak van het kruid smaakt alles al snel hetzelfde. De maaltijden worden heel industrieel bereid wat je vooral merkt in de smaak van de deserts. De afwerking en presentatie van de maaltijden is eveneens heel industrieel en geen 5 sterren waardig. De temperatuur van de maaltijden kan beter.
Bediening en personeel: 6/10 Tijdens onze eerste dagen van ons verblijf was het Hotel iets meer dan helft bezet. Desalniettemin merkte we toen al
Het resort ligt iets afgelegen, wat wij wel fijn vonden. Alles is heel mooi en schoon, het personeel is vriendelijk en het eten is iedere avond gevarieerd. Ikzelf moet glutenvrij eten, maar bij aankomst (laat in de avond) werd er speciaal glutenvrije pasta gemaakt. Bij het buffet was alles goed aangegeven en werd er goed rekening gehouden met mijn dieet.
boutique | Beschikbaar |
Spahotel | Beschikbaar |