7.8GoedScore uit 224 reviews

• Animatie programma
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Bij Mitsis Rodos Village word je hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. Ook het animatieteam is erg goed en klantgericht. De kamers hier zijn wat verouderd, maar hebben wel een prima balkon. Mitsis Rodos Maris Resort & Spa ligt op een heuvel, dus is minder geschikt voor mensen slecht t...

7.8GoedScore uit 230 reviews

Prima , maar kunnen dingen beter
Door Mol op 05-06-2023

Prima hotel . Maar er kunnen zeker wat dingen beter ! Voor het Eten en drinken sta je meestal in een lange rij . Helaas overal . Bij alle bar’s Helaas is er bij de zwembaden , te weinig plek ! !!! Voor een plekje aan het zwembad , moet je om 6 uur helaas je handboek neer leggen. Ook op het strand , komen ze bedjes te kort . Maar het strand moet je heel wat trappen af of op natuurlijk. Hoe erg moet het dan zijn in het hoog seizoen ?

Genoten!!
Door Melanie op 10-08-2022

Wij hebben een 11 daagse vakantie gehad in dit hotel en gelijk bij aankomst zag het er al mooi uit! We kwamen aan in het donker dus de volgende ochtend was een mega verassing, wat was het uitzicht mooi!! Het eten was goed te doen en wat een super personeel en animatie team, wat een lieve en leuke mensen!! Verschil in zwembaden en uitzicht de plekjes om lekker te zitten, ook het strand was mooi met verschillende mogelijkheden pizza,tosti en drankjes . Wij waren op vakantie met opa,oma,ik mijn partner en 2 kinderen van 9 en 12 jaar, dochter van 9 jaar wilt vooral zwemmen en heeft ook met alle plezier mee gedaan met het waterpolo. Opa en oma waren iets minder mobiel maar konden overal over het terrein ook zelfs tot het strand afgezet worden. Het was een super vakantie wij en de kinderen komen graag terug!

Super verblijf met top personeel! Genoten!!
Door Amal op 14-10-2021

Fijn verblijf met top personeel, leuk animatieteam met verschillende leuke activiteiten. Gezellige sfeer.

Leuk resort. Geen 5 sterren waardig
Door Maurice L op 24-08-2021

Wij waren hier in augustus 2021. Volgens de folder en het internet is dit hotel in 2019 gerenoveerd. Ze vergeten te vermelden dat de kamers in het hoofdgebouw (110stuks) niet gerenoveerd zijn. Deze kamers zijn beneden alle peil. Kapotte wc’s, matrassen met bloed, defekte airco’s, opgezwollen meubelen omdat deze nat waren geworden etc. etc. Het regende iedere dag klachten aan de receptie. Gek genoeg kon iedereen tegen meerprijs van 30€/dag een upgrade krijgen. Ook wij kregen een upgrade. De gerenoveerde kamers zijn mooi. Als je op tijd reserveert , zijn de à la carte restaurants super, echter veel te klein voor zo’n groot resort. De cocktails zijn van een goede kwaliteit, je staat wel 20 minuten in de rij voordat je er een krijgt, omdat er maar 2 bars zijn. Bij de main-pool is geen cocktailbar te vinden. Dit is zeker een minpunt. Reserveer geen kamer met ‘garden view’, want dit betekent in dit resort: zicht op een rotswand of trap.

Super luxe mooi hotel heerlijk eten drinken
Door Linda op 10-08-2021

Super luxe mooi hotel met een prachtige vieuw. Heerlijk vers luxe eten cocktails en wijn alles van top kwaliteit. Service en personeel is subliem. Het hotel is gebouwd op een grote hoge rotskloof. Je hebt hierdoor een waanzinnig uitzicht. Er rijden golf carretjes op en af om je naar de kamer of restaurant te brengen. Dus ook als je slecht ter been bent is alles geregeld. Naar het strand gaat een shuttlebus bus. Kun je goed lopen ben je er binnen 5 min . Berg op op de terug weg is als je fit bent ook heel goed te doen . En anders pak je het busje . Aan het strand is ook alles perfect geregeld vers fruit luxe cocktails een pizza corner tosti’s ijs voor ieder wat wils . Het hotel is opgeknapt . Het inheeft prachtige mooie gerenoveerde kamers . MAAR LET OP!Er zijn nog verouderende kamers boek dus geen voordeel kamer want dannxit je kwa lokatie en kamer heel erg slecht en dat is het je geld niet waard .Ik ga zeker nog eens terug

Geweldig fijn hotel
Door Bert op 06-11-2019

Super hotel, goed eten, vriendelijke mensen

Soort hotel
Strandhotel