Aquapark Kiotari

0 accommodaties

Populair
Waterpark
Griekenland
Rhodos
Kiotari
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Wat zeggen bezoekers over

Kiotari

92 reviews

5
Prima
Door AH op 14-07-2019
Gereisd met partner

In Kiotari is weinig te doen. Er zijn wat winkeltjes. Deze prijzen de artikeltjes die je kunt kopen aan de hoge kant. De stranden en de zee zijn prima. Als je hier verblijft dan zit je waarschijnlijk op een resort en heb je in deze omgeving wel een topverblijf. Op deze plek in Rhodos zit je beter dan in de omgeving van het vliegveld ivm aanvliegroute en verkeersdrukte.

5
Niks te beleven
Door Pegske op 20-06-2019
Gereisd met partner

In Kiotari is eigenlijk niks te beleven. Wij verbleven in Princess Andriana resort waar het om half 11 wel gedaan is, maar je kan niet nog ergens lekker wat gaan drinken in de buurt. Er zit bijna niks en wat er zit is zeer ongezellig. Er zijn wel een paar restaurantjes bij de zee om wat te gaan eten maar die zijn ook op 1 hand te tellen. Lindos is te ver, 20 minuten rijden. Jammer!

8
Goed uitgangspunt voor het verkennen van Rhodos
Door Lisette op 08-09-2017
Gereisd met oudere kinderen

Kiotari ligt centraal op het eiland. Indien je op verkenning wil is dit een ideaal uitgangspunt. Het plaatsje zelf is niet er groot. Er zijn wat winkeltjes en restaurantjes en verder. Er staan voornamelijk grote resorts. Kiotari heeft zelf stranden echter waren wij het liefst op Glystra Beach.

8
Rustigste, mooiste en warmste stuk van Rhodos!
Door Jolien op 20-07-2017
Gereisd met partner

In de periode dat wij er waren was het er enorm warm (hittegolf) en dat zorgde er wel voor dat het puffen en zweten was rond het hotel. Wij hebben een auto gehuurd en rondgetrokken en we moeten eerlijk zeggen dat dit het mooiste gedeelte is met de natuurlijkste stukken van Rhodos. Een echte aanrader! Het is er rustig en toch nog genoeg winkeltjes. Voor een mooie zonsondergang moet je wel op de andere kant van het eiland zijn, deze kan je helaas niet meemaken in Kiotari.

8
Kiotari
Door anoniem op 17-05-2017
Gereisd met oudere kinderen

Het plaatsje kiotari stelt zelf niet veel voor, wel kan je er heerlijk wandelen en is de natuur ruig dat zie je duidelijk als je een wandeling maakt. De zee is fantastisch zulk helder water kom je echt nergens tegen.

8
Gezellige en mooie omgeving
Door Menno op 12-05-2017
Gereisd met jonge kinderen

Leuke rustige omgeving, volodende plaatsen voor een hapje of drankje. Geen uitgaans walhalla !

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.