Villa di Mare Seaside Suites

We hebben de beste aanbieders voor Villa di Mare Seaside Suites voor je op een rij gezet:
Villa di Mare Seaside Suites
Erg mooi en alle medewerkers zijn erg vriendelijk. Wij kwamen naar Rhodos om een paar dagen te surfen. Bij aankomst kregen wij een upgrade naar hun enige master room. Echt top! Zwembad is gezellig met lekkere muziek. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mooie ligging aan het strand. Privé zwembadje bij sommige appartementen. Supervriendelijke bediening bij het zwembad. Drankjes zijn duur. Wel gratis bedjes bij het zwembad. Het eten is geweldig maar ook prijzig. Van ' s ochtend vroeg tot s avonds laat keiharde muziek. Gaat maar door.....door...door .......gek van!
De kamers met kitchenette en privé zwembadje zijn zeer groot en heel netjes. Het personeel is uiterst vriendelijk. Geen handdoekje leggen hier want voor de gasten reserveren ze de ligbedden op voorhand . Echte aanrader voor familie met tieners . Coole poolbar met zalige muziek

Villa di Mare Seaside Suites
De suites zijn erg mooi en de service is goed. Vriendelijk personeel. Er wordt.door het management weinig rekening met de hotelgasten gehouden. Zo komen er veel niet hotelgasten aan het zwembad liggen, waardoor er voor de hotelgasten geen plaats meer is. Bovendien is het s'avonds een club met te harde muziek, die tot 1 uur s'nachts doorgaat. Het ligt ook aan een erg drukke weg met veel geluids en stankoverlast en er is geen strand. niet geschikt voor boven de 40 jr
Wij waren hier met twee personen in de derde week van mei 2014. Een leuk kleinschalig en persoonlijk complex waarbij je het gevoel krijgt echt welkom te zijn. Het personeel is enorm vriendelijk en niets is teveel. Alle medewerkers tot aan de schoonmakers en klusjesman toe doe allemaal hun best om je het zoveel mogelijk naar de zin te maken en je echt een vakantie gevoel te geven. Achterzijde bij het zwembad is rustig, voorzijde bij de receptie ligt aan een drukke weg en wat meer luidruchtige restaurants met live muziek. Restaurant serveert eten van een goede kwaliteit en de verhouding qua prijs is prima. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken, bedden werden opgemaakt en zelfs de afwas werd gedaan! Er zaten wel gezinnen met kinderen, maar echt kind vriendelijk vonden wij het niet. Rhodos stad ligt circa 6 km verderop en is met de bus, die vlak voor de deur stopt prima te bereiken. Zelden zo'n goede verhouding in prijs/kwaliteit en service meegemaakt.
Mooie accommodatie met schitterend uitzicht op zee en Turkije. Verbleven hier half mei toen het nog erg rustig was. In 't hoogseizoen draait er geregeld een DJ volgens zeggen. De dames van de receptie zijn erg vriendelijk en behulpzaam en zullen er alles aan doen om je verblijf naar de zin te maken. Wij hebben genoten!
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |