Kresten Royal Euphoria Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa wacht je een warm onthaal. Bij aankomst staat er een fles wijn en vers fruit klaar in je hotelkamer. De kamers hebben een ruim balkon. Hier krijg je twee keer per dag schone handdoeken. Ook ’s avonds is het gezellig dankzij de live-muziek. Breng een bezo...
Dit is een 5⭐ hotel maar die hadden van ons wel 10⭐ mogen krijgen. We zijn nog nooit zo verwend geworden. Wat een prachtig hotel. Zeer ruime kamers en balkon. Personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. We voelden ons net vips. Mooi uitzicht. Eten, hygiëne echt zo super. Met de stadsbus beneden aan de straat naar rhodos stad ( +/_€2.50) taxi € €13). Rhodos stad is erg chaotisch. Op loopafstanden je rhodos oud-stad. Ontzettend gezellig met veel winkeltjes en eetgelegenheden met redelijk betaalbare prijs. 2x autootje gehuurd fiat 500 (€50 p.d). Naar de vlindervallei geweest . Prachtig ook veel natuur. Niet rolstoel toegankelijk of voor mensen slecht ter been ivm de vele trapjes. Ook naar Lindos het witte stadje. Piepkleine straatjes waardoor je alleen op de dakterrassen kunt eten. Dit was een onvergetelijke vakantie. Het was het geld dik en dubbel waard.
Wat een geweldig hotel, super schoon 2x daags handdoeken wissel. Al het personeel buiten en binnen in een woord super. Receptie stond de Nederlands sprekende Elsa die ons zeer goed informeerde over alles en nog wat. Waren 10 heerlijke dagen, alles klopte van A tot Z
Vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt, ruime mooie kamers met ruim balkon, echt 5 sterren waard! Prachtig zwembad met poolbar en strand aan de overkant. Rhodos stad op 10 minuten, bus of taxi vlak voor het hotel. Alles wat je wilt voor een super relaxte vakantie. Wij waten er voor de 4 de keer, warme ontvangst,voelt als thuiskomen!!
Atrium Platinum is een prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel. Alles is op en top schoon en de verzorging is uitstekend. Van schone handdoeken 's avonds na het douchen en in de ochtend bij de schoonmaak tot aan het heerlijke uitgebreide ontbijtbuffet met ontzettend veel keuze en elke morgen een zeer vriendelijk ontvangst. Voor ieder wat wils. Geen gevechten om bedjes en handdoeken. Overal is meer dan genoeg van aanwezig.
Kortom een echte aanrader! Wij hebben genoten!
Heel vriendelijk personeel, het is er schoon en mooi, druk bij t (onverwarmde) zwembad maar je kan wel altijd een plekje vinden en eten bestellen.
Super hotel! Wij verbleven hier 10 dagen, we hadden nog wel langer willen blijven. Ontvangst was netjes met een drankje. Op de kamer stond fruit en een fles wijn. Overal super schoon. Ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. Kamer groot en mooi balkon. Minpuntje, wij hadden een badkamer met alleen een bad. We hadden graag een aparte douche gewild. Nespressoapparaat op de kamer, iedere dag 4 cups gratis, water en thee. Goed gevulde minibar, prijzen vielen mee. Iedere dag schone lakens. 's Avonds deden ze nog een ronde kamercheck en kon je nog schone badhanddoeken krijgen. Mooi groot zwembad met ruim voldoende ligbedden en gratis badhanddoeken. Iedere avond live muziek. Personeel allen zeer vriendelijk. Cappuccino wel prijzig, nl. € 5,-.
Spahotel | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |