We hebben de beste aanbieders voor Sun & Sea voor je op een rij gezet:
Balkon terras
Centrale verwarming
Adresgegevens | PO Box 491, 85105 |
Sun & Sea
Vieze badkamer niet schoongemaakt was bak was al vies bij aankomst toen we weg gingen nogsteeds vieze handdoeken geel vieze lakens keihardebedden
ruime appartementen. het is schoon op de keuken na, die heb ik voor het eerst echt moeten soppen. koelkast en keukenkastjes echt vies. er staat 1 glas en 2 wijnglazen voor 4 pers. app.
ruim balkon. hier komen gezinnen met kids. airco is €9 per nacht. tax en airco achteraf betalen. stille omgeving en 20 min lopen naar gezellig centrum. 10 min van strand. 2x per week schone handdoeken en lakens. wij vonden de bedden prima, maar eventueel toppers aanwezig. voor Griekse begrippen is dit echt goed te doen.
Net terug van een week Rhodos. We hebben een fantastische week gehad. Prima ontbijt, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wij zaten op nr 300, een studio, heerlijk rustige plek op de hoek. Zwembad met genoeg bedjes. Op loopafstand is het vertier maar op de accommodatie heerst rust. Airco (9 euro per dag) aan te bevelen.
Om de dag schone handdoeken en beddengoed.
Toen wij er waren verbleven er alleen maar Nederlanders. Wel hele leuke mensen ontmoet :)
Voor ons voor herhaling.
Sun & Sea
Prima!netjes schoon elke,dag schoonmaak en met kleine fooi schone handdoeken xtra.ontbijt buffet ruime keuze, aardig behulpzaam personeel.hotel is kleinschalig daardoor knus,zwembad rustig maar ruime plaats,kamer ruim schoon,alle basis aanwezig.bar met drinken en snacks ook prima.autohuur via hotel ook goed geregeld,hotel ligd op helling ca 20 minuten lopen naar faliraki of 2,50 met bus.veel te zien op rhodos tip huur een auto en ga op pad.
Ruime kamers, wel gedateerd. Keukenblok met twee kookpitten is aanwezig maar niet echt geschikt om te koken. 2-kamer appartement, ruime woonkamer met balkon en aparte slaapkamer, heerlijke bedden, wel een topper gevraagd omdat het matras te hard was, dit werd meteen geregeld. Goede locatie om uitstapjes te maken, drukke centrum op loopafstand maar daar heb je in Sun and Sea geen last van. Terras zou wat beter onderhouden kunnen worden.
Een week verbleven in Hotel Sun & Sea Faliraki , ietwat verouderd maar voor de begrippen daar zal dat anders zijn.
Mooie omgeving dichtbij centrum
Echt een familie hotel waarbij iedereen zorg draagt voor een mooie vakantie
Kamers ruim genoeg, ondanks dat er een keukenblok inzit is het niet geschikt om er eten te koken. Vrij primitief.
Ook bedden/ matrassen waren erg hard. Puur ijzeren vering die stuk voor stuk te voelen zijn. Daarbij zeggen wij zijn qua gewicht niet zwaar.
Desalniettemin erg mooi, airco s avonds aan te bevelen. Mooi uitzicht, behulpzame en erg vriendelijk. Geschikt voor pubers, ook centrum is voor hun dichtbij
In dorp kun je heerlijk eten wat ook niet duur is
Openbaar vervoer is tegenover het hotel, met de bus kun je goedkoop overal komen. Ook de taxi is niet duur
Wil je echt een dag eropuit dan kun je via het hotel auto huren. Ze zijn ook hier erg behulpzaam in en geven advies
Zeker aan te bevelen