Gregory Peck
We hebben de beste aanbieders voor Gregory Peck voor je op een rij gezet:
Adresgegevens | Faliraki, GR-85105 |
Gregory Peck
Wij zijn net terug van twee weken Gregory Peck! Wat een verborgen parel dit zeg, alles is goed. Kleinschalig, lieve familie die dit runt, die betrokken zijn en vriendelijk. Wij hadden 2 x de 2-4 pers appartementen en dan heb je ook echt 2 kamers, waarbij je dus wat kan ontbijten of een makkelijke maaltijd kan koken in je appartement, mocht je dat willen. Het was schoon en de verwachting bij 2-sterren was bij mij eerst niet zo groot, maar toen we er éénmaal waren overtrof het onze verwachtingen! Het is een unieke, mooie plek met Faliraki op loopafstand (5 min), via strand of via de straat…. De kinderen (16 en 19) hadden daardoor ook het naar hun zin in de barstreet hier!
En het echte zandstrand voor de deur, echt ge-wel-dig! Kortom wij gaan zeker nog eens terug naar deze heerlijke plek met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding, want laten we wél wezen, de prijs voor deze appartementen is goed hé😉! Daar krijg je een hoop voor terug!
Heerlijk kleinschalig, Met super beleefd personeel. Lekker aan het strand voor een frisse duik in de ochtend waarna je een verse bak koffie kan nemen bij de bar. Personeel is super beleefd en betrokken. De kamers waren prima, bedden moet je aan wennen. Op een paar minuten lopen van het centrum en wil je niet in de drukte terug neem je het pad langs het strand naar je hotel. Wij hebben genoten van het verblijf. Zeker de moeite waard.
Wij komen nog een keer terug!!!
Stefan en zijn familie zijn vriendelijk en gastvrij. De locatie van het hotel is erg goed, overal is dichtbij. Ik raad het iedereen aan die wil ontspannen. Wij gaan dit jaar voor de derde keer.
Gregory Peck
De ligging aan de zee is perfect. Prachtig uitzicht vanuit je kamer. Gezellig terras en ze zijn allemaal heel vriendelijk en willen het echt naar je zin maken.
Wij hebben hier een heerlijke tijd gehad!
Plek prima. Hotel het slechtste ooit meegemaakt. Kraakbedden, geen kast dus uit de koffer leven, geen haakjes voor natte handdoeken, vies oud meubilair. Geen buitenlicht, wel Losse elektrische draden. Geen tv, wederom losse draden. 7.50 per dag voor airco, hier kwam warme lucht uit. Vooral vieze badkamer, vieze kamer, bruin verbrand kooktoestel, vieze waterkokers, kortom bij twijfel niet heen gaan. De volgende dag hebben wij een ander hotel geboekt. Karig ontbijt.
Eenvoudig, schoon appartement met een fantastische ligging aan het prachtige strand. Beachbar is leuk met een prima en betaalbare kaart. Ligbedden 5,- per stuk.
Badkamer is goed. Regendouche en handdouche, heerlijk.
Slaapkamer van het 2 kamerappartement is prima. Goed en ruim 2 persoonsbed.
Andere 2 éénpersoonsbedden wat hard en staan in de keuken ruimte.
Zeezicht vanaf het balkon.
Keuken is simpel. Wij hebben alleen de koelkast en koffiezetapparaat (cupjes!!) gebruikt.
Vanaf het appartement ben je zo in het centrum.
Als je geen luxe verwacht, is dit echt een heel fijn appartement op een super locatie!