Laagste prijsgarantie

• Sportfaciliteiten
Meer appartement info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

15 Reviews over Evita Studios

• 8Ingrid06-08-2022

Uitstekend

Heerlijk rustig hotel. Vriendelijke eigenaren. Goede sfeer en een uitstekend ontbijt.

• 8Kamers
    • 9Eten
    • 9Service
    • 7Kindvriendelijk
    • 8Natuur
  • 10jacqueline28-05-2022

fantastisch

Wat een mooi schoon verblijf en ruime kamer met koelkast en heerlijke bedden. De eigenaars Mika en Mike en hun lieftallig personeel doen er alles aan om je verblijf bij hun zo aangenaam mogelijk te maken. Het verblijf heeft een rustige locatie net buiten het drukke Faliraki. Wij hadden kmr 601 premiumkamer linkse gebouw rechts bovenin. Top. De herdershond Aries loopt de hele dag rond en is super lief en gezellig en speels. Wij hadden inclusief ontbijt, nou superrrrr zoveel variatie en veellll!!!! Kortom top vakantie gehad hier.

• 10Kamers
    • 10Eten
    • 10Service
    • 10Kindvriendelijk
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Natuur
  • 9Agatha28-09-2021

Zeer fijne vakantie bij evita

Prima hotel, nette ruime kamers en schoon. Verzorgd ontbijt. Heerlijk zwembad. Op een rustige plek gelegen. Zeer vriendelijke mensen.

• 9Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
  • 9Ger Heuts12-09-2021

zeer goede locatie

Dit hotel met premium kamers heeft een zeer goede schoonmaak en voor Griekse begrippen een uitgebreid ontbijt wat goed verzorgd wordt. tevens een heerlijk zwembad en 15 min. lopen van het strand en het centrum

• 10Inrichting
    • 9Ruimte
  • 8Mdw27-10-2019

Mooie appartementen.

Mooi complex, erg schoon. Het premiumgebouw heeft een zonzijde( voorkant) en aan de achterkant komt geen zon in de herfstvakantie. Helaas kregen we een kamer aan de achterkant. Dit werd gelukkig opgelost door de zoon van de familie, ondanks dat er werd gezegd dat t niet kon ( alle kamers bezet) bleek t wel te kunnen. Daar waren we heel blij mee, we konden zo de hele week ook op ons terras genieten van de zon en een beter uitzicht. We hebben bij de supermarkt een waterkoker en kopjes gekocht. Zelf een kopje koffie drinken in je huisje is op zn tijd ook wel fijn. We misten een rekje waarop je natte handdoeken kunt leggen, hangen. Je kunt echt nergens je handdoek buiten hangen als je op de begane grond verblijft. We hebben een leuke vakantie in Evita Studio's gehad.

• 7Prijs/kwaliteit
    • 6Inrichting
    • 7Hoeveelheid ruimte
  • 9Bianca van der Werf11-08-2019

Een echte aanrader!

Een heel leuk kleinschalig hotel. Heeft een rustige ligging. Centrum en strand zijn op loopafstand. Het heeft een mooi zwembad met voldoende ligbedden. De eigenaren van het hotel zijn ontzettend lief en behulpzaam. Onze dochter van 11 werd op de laatste dag ziek en de familie heeft het haar toen zo comfortabel mogelijk gemaakt.

• 10Hoeveelheid ruimte
  • 7Fam schieper17-07-2019

Basic hotel waar je heerlijk tot rust komt

Kleinschalige hotel, heerlijk rustig. Op loopafstand van centrum gescheiden door een drukke weg. Ontbijt is zeer basic. Hotel wordt verzorgt door lieve gastvrije fam die voor je klaar staat voor al je vragen.

De schoonmaak kan beter. Zowel van de kamers als van zwembad.

Al met al een heerlijk verblijf in een basic hotel met zeer vriendelijke fam.

• 7Ligging
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 7Inrichting
    • 7Zwembad
    • 6Hygiëne
  • 8Henk Kellenaers07-07-2019

Fantastisch.

Fijn hotel. vriendelijke mensen. Zijn hier 15 dagen geweest.

• 8Prijs/kwaliteit
    • 8Zwembad
    • 6Hygiëne
  • 8Marika28-06-2019

Fantastisch

Wij waren heel tevreden over onze verblijf. Vriendelijke eigenaar, en nette kamers.Centrum en strand op loopafstand.

• 7Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
  • 9Monique en Maarten16-06-2019

Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijn hotel met super lieve eigenaren die alles doen om het je naar de zin te maken. Het voelde alsof we er al jaren kwamen. Wij hadden een premium kamer en die was heel mooi met een heerlijk 2-persoons bed met topper en een prachtige moderne badkamer met inloopdouche. We hadden ook een heel mooi breed balkon met zitje. Het ontbijt was eenvoudig, maar goed verzorgd en werd steeds aangevuld. De koffie was gewoon lekker! Toen wij er waren was het nog erg rustig en waren er maar een aantal kamers bezet, de keuken was dus ook nog niet volledig in gebruik, maar als je tevoren aangaf wat je er 's avonds wilde eten, dan werd ervoor gezorgd. Overdag was het er erg rustig en hadden we het prachtige zwembad bijna voor onszelf alleen. De afstand tot het strand viel ons wel een beetje tegen, was een kwartier lopen. Maar omdat het hotel zelf mooi was en de familie heel erg lief, zouden we er toch nog een keer heen gaan.

• 6Ligging

• WasserviceBeschikbaar
  • Medische hulpBeschikbaar
  • FietsverhuurBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)

• BadkamerBeschikbaar

• KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • GolfBeschikbaar (1)
  • Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)

• ZandstrandBeschikbaar