Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

8 tips over Aparthotel Glyfada Beach Villas


 • Alex Barneveld Blom, 26-05-2014 Rapporteren

  Vertel duidelijk dat er binnen het complex enorme hoogteverschillen zijn, het is echt niet zo maar wat. Laat duidelijk blijken dat het een accomodatie voor rust is, weliswaar heerlijke rust, maar verder is er niet echt veel te doen, buiten de twee prachtige zwembaden.


 • vos, 17-09-2013 Rapporteren

  Vanuit het nabij gelegen Loggos kun je een excursie per boot rond het eiland maken. Daarbij wordt ook Anti-Paxos aangedaan. Ook kun je in de haven van Loggos bootjes huren om zelf het eiland vanaf het water te bekijken. Vanuit het hoofdstadje Gaios gaan sea-taxi's zeer frequent naar Anti-Paxos. In Loggos is een scooterverhuur. Zeker aan te raden om een scooter te huren. De afstanden zijn te verwaarlozen, en de doorgaande wegen zijn zeer goed te berijden.


 • Henk de Weert, 10-07-2013 Rapporteren

  Goede wandelschoenen. Er is zo veel moois te zien als je door de olijfboomgaarden wandelt naar de westkust.


 • Esther, 07-10-2012 Rapporteren

  Zit je in het hoogseizoen en wil je in Loggos uit eten, reserveer dan een tafel. Er zijn eigenlijk te weinig restaurants voor het aantal bezoekers, dus het zit snel vol.


 • Benieuwd naar de prijzen?

  We hebben een aantal aanbieders voor Glyfada Beach Villas voor je op een rij gezet:

  1
  Booking.com
  Booking.com

 • wilma, 04-01-2012 Rapporteren

  Huur een bootje waanzinnig om te doen. Vraag alleen of er voldoende benzine in zit of evt extra benzine.Je gaat gauw te hard en te ver.


 • willem, 10-09-2012 Rapporteren

  Boek rechtstreeks bij hen. De prijs is hetzelfde of goedkoper. De touroperator is in staat je 2 dagen te laten doen over de reis, met als argument, ja sorry hoor het is een pakketreis.


 • marieke, 29-07-2014 Rapporteren

  bootje huren en om het hele eiland varen + bezoek antipaxos Loggos, het eerste restraurant wat je tegenkomt aan het water, als je het dorpje binnenkomt.


 • Denise, 14-05-2015 Rapporteren

  Op Paxos is het leuk in ieder geval 1 dag met een Auto'tje van Noord naar Zuid te rijden. Niet te snel rijden hoor, dan ben je er zo. Stop gewoon overal en ga lopen, je weet niet wat je ziet. Daarna is het leuk om hetzelfde rondje te maken, maar dan met een bootje rondom het eiland, zo gaaf. En vergeet Antipaxos niet!

Advertentie
Advertentie