We hebben de beste aanbieders voor Sun & Sea voor je op een rij gezet:
Sun & Sea
Een week genoten van mijn verblijf. Goeie locatie, alle was zeer schoon, de medewerkers erg vriendelijk en het zwembad was een bonus. Dit verblijf heeft alles wat je nodig hebt om goed van je vakantie te kunnen genieten. Zeker een aanrader. Ik Kom zeker nog eens terug.
Zo mooi en schoon hotel, de kamers zien er 👌👌uit. Het ontbijt was goed. Maria de eigenaar van het hotel lieve vrouw. We mochten de kamer aanhouden de laatste dag om ons nog even te douche. Het hotel krijgt een dikke 10 van ons.
Heerlijke schone kamer, vriendelijk en niet opdringerig personeel, als er iets is dan even vragen en dan wordt het gelijk geregeld! Hou je van rust en dicht bij het strand dan is dit ideaal!!

Sun & Sea
Ligging was perfect. Sommige kamers liggen aan de straat kant, daar heb je meer last van geluidsoverlast. Je bent zo op het strand en de eetgelegenheden als ook het centrum is op loop afstand.
Hotel: is erg schoon, kamers zijn ruim. Handdoeken wissel is maar 2x per week, had van ons om de dag gemogen.
Ontbijt: werd aan tafel geserveerd, je kreeg vaste plaatsen toe gewezen, eenmaal gekozen voor een tijdstip van ontbijt bleef dit ook de vaste tijd. Gekozen voor en omelet/gekookt ei bleef dit zo. Eten werd verzorgd gepresenteerd maar was erg minimaal en afgepast. Vragen om meer werd niet gehonoreerd. Dit besproken en de eigenaresse gaf terug: " je krijgt naar wat je hebt betaald". Eigenaars: onvriendelijk, niet gastvrij, afstandelijk. Sfeer in het hotel is koud en klinisch. Wifi is er slecht. Geen leuke bar
Prachtige mooi kleinschalig appartementencomplex in Petra. Echt vlakbij het strand en restaurants. Het gezellige centrum van Petra is op 300 meter lopen langs de boulevard. De studio's zijn mooi en modern ingericht en worden dagelijks keurig schoongemaakt. Elke ochtend staat er een heerlijk vers ontbijt voor je klaar. Maria, de eigenaresse is een super lieve vrouw. Een aanrader als je naar Petra gaat.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |