9.6FenomenaalScore uit 130 reviews

Lassia Studios

9.6FenomenaalScore uit 132 reviews

Heel fijn hotel
Door Richard op 02-09-2023

Top hotel. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren en personeel. Paula heeft ons goede tips gegeven over bezienswaardigheden en restaurants. Kamers zijn groot en schoon met goede badkamer en fijn terras. Ontbijt is prima. Els (Nederlandse) is zeer vriendelijk en weet van alles over het eiland te vertellen. Je kan ook goed dineren voor een schappelijke prijs. Wandeling maar het strand duurt circa 15 min.

Fantastisch
Door Sophie op 08-06-2023

Lesbos prachtig en Petra is een heerlijke plaatsje om te verblijven. Verblijf in Lassia, werkelijk heerlijk!!! Ruime mooie kamer met prima bedden en heerlijke douche. Uitgebreid ontbijt en supervriendelijk familie die alles voor je doet. Els is daar ook werkzaam en weet alles over het eiland te vertellen, evenals Paula natuurlijk. Echt héél hartelijk dank voor de meer dan goede zorgen.

Top accommodatie
Door Aline Dral op 07-05-2022

Zeer schone en ruime studio's met prachtig uitzicht Gastvrije ontvangst Smaakvol ontbijt

Lassia Studios

Geweldig!
Door Carla de Goede op 14-10-2021

Lassia aparthotel is geweldig om te verblijven! Een prachtige ruime studio met schitterend uitzicht op de Mariakerk en de zee. Heel vriendelijk personeel! We hebben genoten!

Het was een fantastisch verblijf
Door Peter de Goede op 03-10-2021

Wij hebben 15 dagen op dit apartment/hotel verbleven. Een prachtige studio en heel vriendelijk personeel. Het ontbijt was prima en je had diverse mogelijkheden. De eigenaresse gaf ook veel tips om op het eiland te bezoeken. Wij hebben het er prima naar ons zin gehad, een aanrader.

Een heel mooi kleinschalig appartementencomplex!
Door Romke Wolters op 18-09-2020

Wij hebben 15 dagen genoten van een zeer gastvrij en leuk opgezet appartementen complex. Erg vriendelijke mensen en een prima keuken. Het appartement is zeer ruim, modern met mooie regendouche en heerlijke boxsprings. Ook de lengte van de bedden waren dik in orde, want ik ben 1.90 cm. Elke dag werd het appartement lekker schoon gemaakt en zag het bij thuiskomst fris en fruitig uit met mooi opgemaakte bedden. Kortom, wat ons betreft een zeer goede aanrader op loopafstand (ongeveer 20 minuten) van het leuke plaatsje Petra! Over het hele complex bevinden zich veel fruitbomen en daar mag je van eten, zoveel als je kan. De klusjesman van het park was ook erg vriendelijk maar sprak helaas alleen Grieks. We hebben een paar keer fruit van hem gehad.

Huisdieren

Airconditioning