Clara Resort & Bungalows
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen5 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 445 Ga naar accommodatieAphrodite
HotelZeer schoon1 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 487 Ga naar accommodatieSunrise
HotelPrachtige kamers1 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 522 Ga naar accommodatieViva Mare
HotelGeweldig zwembad15 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 770
- Van Delft17-07-2022
Heerlijk rustgevend sfeer met&practig zee uitzicht
Erg Gastvrij familie bedrijf met behulpzaam en aardig personeel! Heerlijk uitgebreid ontbijt en dinner met echte lekkere Griekse smaakvol eten. Heel anders dan wat wij in Nederland gewent zijn. Het zwembad is groot met mooi uitzicht naar het Pittoresk dorp Molyvos en Petra. Een aanrader voor lekker relaxed vakantie.. nauwer of volgende jaar gaan wij weer terug !
- AKI KAMPADELLI06-07-2022
Fijne vakantie gehad. Wij gaan zeker terug komen!!
Ruime schoon kamers met balkon en fantastische zee uitzicht en uitkijk naar Petra en Molyvos. Vriendelijke en behulpzaam personeel die weten wat gastvrijheid betekent! Mooie grote zwembad met geweldige zee uitzicht en een ontspannend groen omgeving. Een van de betere ontbijt die wij ooit hebben gehad plus lekkere traditionele Grieks eten.
- Dhr. Kampadelli06-07-2022
Fantastische plek voor een ontspannende vakantie.
Schoon ruime kamers met fantastische uitkijk naar de zee en naar Molyvos en Petra! Groot mooi zwembad met zoutwater en mooi ligging me grote terrassen rondom . Erg goed ontbijt en lekker Griekse recepten met avond eten. Aardig, vriendelijke en behulpzaam personeel. Wij hebben echt van genoten!
- anoniem24-08-2019
Relaxte vakantie met vriendelijke mensen
We zagen vooraf de reviews en werden toch wel wat angstig, voornamelijk m.b.t het eten.
MAAR het ontbijt is prima, genoeg keuze, was er iets op dan werd het aangevuld. Lunch en avond eten was inderdaad weinig keuze, de enige dag was het inderdaad beter dan de andere. Maar wel alles goed warm en werd ook gewoon aangevuld. Dorpjes Petra en Anaxos op loopafstand en hier volop leuke tentjes waar je met 4en voor 40euro goed kan eten.
Het team wat bij Clara aan het werk is, werkt echt heel hard, zijn super aardig en alles doen ze eraan om je vakantie te laten slagen.
Wat betreft de kamers: ons appartement was duidelijk gerenoveerd als ik hier de reacties lees. Helemaal Prima dus en geen harde bedden maar heerlijk geslapen. Wel wat klein voor 4 maar je bent er nauwelijks.
Huur voor weinig geld een auto en zie zoveel van het eiland, ook savonds kan je naar Petra of Molyvos. Anaxos is ook heel leuk en dat loop je binnen 10 min.
- Meike20-08-2019
Vriendelijk personeel, mooi uitzicht, slecht eten
Clara hotel is een mooi hotel met hardwerkende mensen. De all-in formule is niet volledig all-in. Voor veel dingen moet je bijbetalen. Zo betaal je voor een cocktail al snel €8,00, na 22:00 is er geen drinken meer inclusief in de all-inclusive. Ontbijt en lunch is oke maar veel hetzelfde. Avondeten is ronduit slecht. Gelukkig kan je voor €5 met de taxi naar het dorp die vanuit het hotel kan worden geregeld, hier heb je diverse leuke restaurantjes waar je voor niet al te veel geld prima kan eten. Als lopen geen probleem is dan is dit ook nog wel te lopen (ca. 35-40 minuten). Het uitzicht vanaf het hotel is prachtig, hotel is rustig gelegen. Bedden in de kamers zijn erg hard, douchedeur sloot niet goed naar werd bij doorgeven gemaakt. WiFi is matig. Een zoutwater zwembad met daaromheen ligbedjes die sochtends al vroeg worden geclaimd door mensen die je vervolgens alleen in de avond ziet. Personeel werkt hard, is vriendelijk en behulpzaam.
- Smit12-08-2019
Aan het strand, rustig gelegen, zeer veel trappen
Neem waterschoentjes mee en een niet te kritische blik. Verwacht niet veel van de ‘all-inclusive’! Eten is niet goed: weinig Grieks en zeer weinig variatie. Personeel is zeer vriendelijk, maar is onderbezet. Drinken komt uit flessen, ook weleens ‘op’......De bedden zijn keihard; ik denk dat het management eens naar Ikea moet om ‘topmatrassen’ in te slaan. Naar Petra lopen is te doen maar je moet wel van wandelen houden. Badkamer is niet veel....waarom kiezen hotels voor douchedeurtjes ipv gemetselde inloopdouche? De kamers zijn ruim en de airco is prima! Wifi is slecht!! Het eiland is fantastisch! Je kunt overal bij zwembaden en strandjes aanschuiven zolang je maar voor minimaal €5,- besteld. Mensen zijn aardig en het ‘massa-toerisme’ is hier niet!! Dat maakt het verblijf op Lesbos buitengewoon aangenaam. Bij zwembad staan tè weinig bedjes en het hotel wordt rijkelijk bezocht door Polen, Nederlanders en Denen. Er is Poolse animatie.
- Sandra10-08-2019
Een heerlijke relax vakantie ,wat een uitzicht!
We zijn vannacht terug gekomen van Clara Beach . Wat een mooie omgeving, alle appartementen, hebben zeezicht,super om zo elke dag wakker te worden,wat een uitzicht!!!een mooie ruime kamer hadden wij ,die elke dag netjes schoon gemaakt werd( zondag niet) Wat wij ervaren bij dit hotel is ; DE RUST Het is kleinschalig ,niet dat dringen bij t eten ,etc Het massa toerisme. Het eten is eenvoudig. We zijn ook een paar keer lekker uit eten geweest ,in t dorpje verderop Pétra,,heerlijke Gyros op, lopend makkelijk te bereiken. De zee is erg schoon ,en erg dichtbij. Iedereen was erg aardig en behulpzaam ,ze deden hun best om t ieder naar het zin te maken.Animatie is over t algemeen gericht op poolse mensen. Mooi schoon zwembad ( zout water) En idd veel trappen ,maar dat wisten we van te voren. Het heeft ook wat al die huisjes tegen de berg omhoog. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij Clara Beach,voor herhaling vatbaar!!!
- Troii10-08-2019
Niet doen!
Het enige wat mooi is is het uitzicht. Verder is het een vieze bende. Vies straatje tussen het hotel en het zwembad. Overal (plastic) afval en dode katten. Het zwembad en de poolbar is armoedig, te weinig bedjes. Plastic wegwerpbekertjes zo dun, die zijn in NL niet eens te koop. Op het strand staan een paar vieze bedjes en twee geiten die het plastic wat overal ligt opeten. All inclusive = bier, wijn, ouzo, allen waterig. Frisdrank idem. Beetje sla, patat, rijst en pasta. Verder moet je overal voor bijbetalen. Wij hebben van 10 tot 16 u op onze kamer zitten wachten. Wij kregen 1 kamer met z'n vieren terwijl we 2 kamers geboekt hadden. We zijn weggegaan naar een ander, behoorlijk hotel op Lesbos.
- Wendy28-07-2019
Fijn hotel, een aanrader!
Fijn hotel. Prijs-kwaliteit is prima. Wel veel trappen en steile hellingen maar dat is allemaal bekend en daar kies je voor. Eten is prima, wel wat beperkt maar gezien de grootte van het hotel dikke prima! Alles goed en lekker bereid. Hotel is heerlijk rustig. Geen drukte om je heen. Voldoende ligbedden. Strand mwah. Aanrader om een auto te huren en het eiland te verkennen. Genoeg mooie stukken waar je heerlijk kunt liggen, snorkelen en zwemmen. Veel Polen in het hotel waar de animatie voornamelijk op gericht is. Verder een fantastisch uitzicht vanaf de kamers en eetgedeelte. Je komt er heerlijk tot rust. De negatieve reviews zijn echt niet herkenbaar voor ons. We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit hotel. De busreis vanaf het vliegveld bedraagt zeker 1,5 uur.
Hotel Clara Resort & Bungalows info
- CafeBeschikbaar (1)
- WinkelsNiet beschikbaar
- BarsBeschikbaar (1)
- RestaurantsBeschikbaar (1)
- Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
- Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
- Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
- InternetBeschikbaar
- Wlan internetBeschikbaar
- Room serviceBeschikbaar
- WasserviceBeschikbaar
- Medische hulpBeschikbaar
- SpeelplaatsBeschikbaar
- ParkeerplaatsBeschikbaar
- TV kamerBeschikbaar (1)
- HuisdierenBeschikbaar
- MagnetronBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- KinderzwembadBeschikbaar (1)
- ZwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- Masker verplichtBeschikbaar
- ZandstrandBeschikbaar
- LigstoelenBeschikbaar
- ParasolsBeschikbaar
- Door weg gescheiden van strandBeschikbaar
Afstand in meters
- Stadscentrum0.5 km