Viva Mare
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen14 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 819 Ga naar accommodatieAdonis
HotelPrachtig gelegen4 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 505 Ga naar accommodatieDelfinia
HotelZeer goede service4 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 487 Ga naar accommodatiePanorama
HotelGeweldig zwembad4 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 403
Viva Mare prachtig gelegen aan een baai, direct aan zee , twee zwembaden.Geweldig leuk hotel, heel vriendelijke en behulpzame mensen.Goede service schoon hotel, het is hier echt tot rust komen.De omgeving nodigt uit voor mooie wandelingen, het mooie Molyvos is slechts op 2 km afstand, een heel gezellig dorp met vele terrasjes en eetgelegen heden.Als het weer mogelijk is gaan wij meteen weer naar Viva Mare, en dat al vele jaren.MartArt
Hotel Viva Mare paradijs aan zee, wat een heerlijke vakantie. Geweldig hotel met prachtig uitzicht, en drie zwembaden aan zee. Het eten is heerlijk alles uit de streek van Molyvos, hier proef je de echte smaken van zoals het in de zestiger jaren in in Nederland was de smaak van een tomaat is puur en geen waterbom , en zo is het met heel veel producten uit de omgeving groente vlees alles even lekker. Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Kamers zijn mooi en zeer schoon, ook de kamers van het ander deel zijn goed iets minder luxe maar ruim voldoende voor de prijs die er voor gevraagd wordt. Aan de zwembaden of aan zee is het heerlijk om tot rust te komen, keuze genoeg om of in het zwembad of in zee te zwemmen, of een heerlijke wandeling te maken langs het strand, het strand hier in het noorden van Lesvos bestaat uit kiezel, afwisselend met waar het zand is. Wij komen zeker terug in 2020
Viva Mare
Wij hebben 12 dagen in dit hotel verbleven , waarvan 8 dagen in de nieuwe suites van het hotel. Deze zijn echt super , twee grote kamers, een fantastisch groot balkon met uitzicht op zee, kingsize boxspring bedden van super kwaliteit, een badkamer met jacuzzi. Hiervoor hebben we 4 dagen in het oude gedeelte gezeten van het hotel. Dit is echt gedateerd en aan renovatie toe. Geven wij voor de suites 5 sterren, de oude kamers halen de drie sterren misschien net aan. Ze hebben hier van de familiesuites die uit twee kamers bestonden , twee aparte kamers gemaakt met alleen een deur hiertussen die natuurlijk op slot zit. Echter dit zorgt er wel voor dat het erg gehorig is geworden en je letterlijk alles kunt verstaan. Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Het eten is ook prima voor de prijs die je ervoor betaald hebt, verwacht niet heel veel variatie, na 12 dagen weet je het wel. Er zijn twee hele mooie zwembaden .
Kamer goed een jaar oud eten all in slecht mensen worden gelokt met nieuwe kamer maar krijgen Oude. Kamer Oude Hotel en Eetzaal niet schoon personeel niet enthousiast wanneer mensen zeuren krijg je een kamer in het Nieuwe Gebouw voor prijs van een Goede Review klopt niet Omkoping
In september ben ik hier met mijn vriendin geweest. Het is een mooi hotel met een prachtig uitzicht. Er zijn twee mooie zwembaden (en een kinder bad) bij waarbij een wel 4.90m diep is. Het hotel ligt direct aan zee. Er is een trap naar het water met een klein kiezelstrandje. Door dat het geen zand strand is zitten er wel wat leuke vissen om naar te kijken. De ligging is rustig. Er zijn een paar kleine dorpjes in de buurt. Het personeel is vriendelijk en wil graag met je mee denken. Het is wel belangrijk om gewoon te vragen als er iets is. Op het moment dat wij er waren waren er veel andere Nederlanders van verschillende generaties dit maakte het gezellig.
Viva Mare info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+30 225 30 720 14
- E-mailadres[email protected]