Bella Vista
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Bella Vista
Ontdek de ultieme strandvakantie bij Bella Vista, perfect gelegen direct aan de zee in Eftalou. Met zijn adembenemende uitzicht op zee, verfrissende buitenzwembad en zonneterras, belooft Bella Vista onvergetelijke momenten onder de Griekse zon. Voeg daarbij de prachtige tuin en speelplaats, en je hebt de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie.
De ligging
Bella Vista bevindt zich in het idyllische Eftalou, direct aan de kustlijn, waardoor vakantiegangers gemakkelijk kunnen genieten van zon, zee en strand. Dit hotel ligt aan een hoofdstraat, waardoor het eenvoudig bereikbaar is en ook de perfecte start biedt voor verkenningstochten in de omgeving. Het schilderachtige Mytilene, met zijn rijke geschiedenis en cultuur, ligt op ongeveer 65 km afstand. De afstand tot de luchthaven van Mytilene bedraagt circa 65 km, wat zorgt voor een soepele aankomst- en vertrekervaring.
Bella Vista is een uitnodigend hotel dat beschikt over een breed scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Centraal staat het zwembadcomplex in de openlucht, waar je kunt genieten van verkwikkende zwemmomenten of kunt ontspannen op het terras, uitgerust met ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantiegangers biedt het hotel een fietsverhuur service, ideaal om de schitterende omgeving te verkennen. Daarnaast zijn er voor het gemak van de vakantiegangers een 24-uurs receptie, een tv-ruimte, een medische dienst, een wasservice en Wi-Fi beschikbaar. Vakantiegangers die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van het parkeerterrein en voor extra gemak is er een eigen shuttlebus beschikbaar.
In Bella Vista begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in het koffiehuis, terwijl de bar zorgt voor verfrissende drankjes en lichte snacks, ideaal voor een snelle versnapering tussendoor. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer substantiële maaltijd, biedt het hotel een middagmenu. De combinatie van de gezellige bar en het koffiehuis creëert de perfecte setting voor elke maaltijd of ontspanningsmoment gedurende de dag.
Bij Bella Vista worden de volgende creditcards geaccepteerd: Visa en MasterCard. Dit zorgt voor een gemakkelijke afhandeling van betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Bella Vista blijkt een pareltje onder de vakantiebestemmingen, met een overvloed aan positieve ervaringen van vakantiegangers. De ligging direct aan zee, compleet met een groot zwembad en een kiezelstrandje aan de overkant, wordt erg gewaardeerd. Vakantiegangers genieten van de prima kamers, heerlijk eten en de super relaxte sfeer. Het feit dat er elke week een Griekse avond met dans en BBQ wordt georganiseerd, voegt alleen maar toe aan de charme. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, minus een enkele uitzondering, maken de ervaring compleet. Met comfortabele ligbedden en voornamelijk Grieks eten, is Bella Vista de plek waar vakantiegangers graag terugkomen.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | Eftalou Beach, GR-81108 |
Website |
Bella Vista
Wij hebben een fijne vakantie gehad in Bella Vista. Prettig hotel met een fijn groot zwembad en de weg oversteken voor een plons in de zee via een kiezelstrandje (waterschoenen aan). Prima kamers, lekker eten, heerlijke koffie en vriendelijke behulpzame eigenaar. Wij delen wel de mening van de onderstaande review over het personeel (een enkele). Iedere week een Griekse avond met dans en BBQ. Kortom, wij hebben genoten!
Prima hotel, fijne kamers met heerlijke stortdouche, eten prima. Manager Erik heel behulpzaam. Er rijd 4 keer per dag een busje naar Molivos vanuit het hotel. Weinig animatie in de avond. 2 keer per week. Vonden wij niet erg maar wel iets om rekening mee te houden als je daar van houd. Personeel was bedroevend .Er was buiten de manager 1 jongen die wel vrolijk was en behulpzaam naar de gasten. De dame die achter de bar stond was zeer chagrijnig en aan buien onderhevig hopelijk werkt ze daar volgend seizoen niet meer, ook een jongen die samen met haar de diensten draaide was niet vriendelijk beiden niet geschikt voor de horeca. Manager erover aangesproken hij had al meer klachten over deze 2 gehad maar door personeelstekort kon hij er weinig aan veranderen vertelde hij. Meerdere mensen hadden klachten over deze 2 personen. Verder top locatie en leuk hotel. Is het geld waard.
Fijn klein familie hotel, Nederlands Grieks. Ligging direct aan zee, geen zandstrand. Lekker eten. Super relaxte sfeer, ook met de gasten onderling en zeer vriendelijk personeel dat je graag helpt. Erg leuk barpersoneel dat ik nog nergens zo vriendelijk heb meegemaakt!
Jolanda bedankt voor de tip van de kinderarts, Lio heeft er zeker baat bij gehad!
Bella Vista
Echt een fijn klein hotel met 43 kamers. Prima eten en fijn zwembad. Kortom we hebben ons uitstekend vermaakt
Klein en gemoedelijk hotel. Ruime en schone kamers. Mooi zwembad met comfortabele ligbedden. Prima, voornamelijk Grieks, eten. Elke dag gezelligheid.in de bar!
Het dorp Molyvos is erg leuk. Kortom: een fantastische plek! We komen zeker terug!
Super hotel. Aardige eigenaresse die je verwelkomt en ook weer uit gaat zwaaien. Goed en heel vriendelijk personeel. Heerlijk zwembad met lekkere ligbedden en je kan zo de weg oversteken om de zee in te lopen. Iedere dag wordt de kamer schoongemaakt. Handdoeken leggen zou ik aangeven om dat niet toe te staan bij het zwembad. Daar is het ook het hotel niet naar.. super genoten van een heerlijk verblijf. Heerlijk eten met veel zorg bereid. Een hotelbusje wat ideaal is maar ik zou het wel om de 2 uur laten rijden. Want Molivos is niet zo groot daar ben je met 2 uur wel uitkijken. Verder dikke pluim voor het heerlijke verblijf!
- € 670
Aphrodite Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 551
Adonis Aparthotel