Amfitriti - Adults only
Leuk en mooi hotel op een fantastische plek. Zeer dicht bij het strand en winkels. Rustig gelegen met mooi uitzicht. Vriendelijk personeel. 1 familie. Zwembad erbij is super en fijn. Ontbijt is goed, maar geen variatie. Wel handig dat je dit krijgt.
Een prachtig hotel gelegen aan een rustige weg tussen het stadje Molyvos en het strand. Het strand is dus om de hoek en alle restaurants en het haventje van Molyvos zijn op loop afstand. De mooie tuin met ruime zwembad is perfect om heerlijk te lezen, zonnen en te zwemmen. De mensen die hier werken zijn bijzonder aardig en servicegericht. Zij boden ons bijvoorbeeld een late checkout aan toen ze hoorden dat wij pas om 19.00 terugvliegen. Kortom, een absolute aanrader voor zowel stellen als families!
een fijn hotel en zeer vriendelijk personeel, was alleen en kreeg een 2 persoonskamer. Behulpzaam toen bleek dat touroperator de vertrektijden niet had vermeld.

Amfitriti - Adults only
Prima schoon, behulpzaam personeel, prima prijs/kwaliteit-verhouding! Kamers groot genoeg om vakantie door te komen (je zit toch vooral buiten). Grote koelkast, zelf waterkoker meenemen voor thee/koffie (of aan de bar halen). Groot zwembad, voldoende ligbedden.
Hotel Amtitriti & villa Thelpi zijn naast elkaar gelegen met gemeenschappelijk zwembad. Gezien de kleinschaligheid is het hier heerlijk rustig. Onze kamer in hotel Amfitriti was OK: dagelijks schoongemaakt & ijskast aanwezig. Badkamer was een stap terug in de tijd, maar al het noodzakelijke is er. Ontbijten is heerlijk onder de olijfbomen. Ontvangst is persoonlijk & bediening is vriendelijk. Watersporten kan aan het strand bij Hotel Olive Press. Er zijn veel goede restaurantjes in Molyvos. Wij hadden hier een heel leuke vakantie.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |