Boek jouw vakantie zonder zorgen: lees hier alles over jouw vakantie tijdens corona.

GriekenlandLefkas (Levkas)

Vakantie Nidri

Nidri

Nidri is een badplaats aan de kust van het Griekse eiland Lefkas. Het centrum van deze stad ligt in de haven. Hier vind je leuke restaurants met een Griekse keuken, maar ook genoeg restaurants waar ze internationale gerechten op het menu hebben staan.

Populair
Griekenland
Lefkas (Levkas)
Verwijder filters
Over Nidri

Nidri is een langgerekte badplaats aan de oostkust van het Griekse eiland Lefkas. Het centrum van deze stad ligt in de haven. Hier vind je leuke restaurants met een Griekse keuken, maar ook genoeg restaurants waar ze internationale gerechten op het menu hebben staan.

Behalve lekker eten kun je in Nidri ook goed uitgaan. Er zijn veel bars en een aantal discotheken waar het tot in de late uurtjes gezellig is. Shoppen kun je in de minimarkten, souvenirshops en boetiekjes. Op het strand kun je veel watersporten beoefenen, zoals jetskiën, waterskiën, parasailen en waterfietsen.

Op zoek naar een culturele to do? Ga dan eens naar het kleine museum waar opgravingen uit de Neolithische periode te bezichtigen zijn. Iets buiten Nidri kun je bovendien de resten van een oud aquaduct en de resten van Romeinse en Byzantijnse graftombes bewonderen. Zo’n 4 kilometer landinwaarts vind je verder nog de Dimosaris kloof en de Ronies watervallen. Beiden zeker een aanrader om te bezoeken en er worden hier ook wandelingen naartoe georganiseerd.

Veilig betalen met
Wij zijn aangesloten bij