Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
24

vakanties Kythira

Reviews over Kythira

 • 8

  Authentiek eiland met veel gezichten

  Yvonne, 17-7-2016

  Bijzonder (mooi) dunbevolkt eiland met veel kleine dorpjes, groot verschil in vegetatie (bronnen of niet) en veel strandjes/baaitjes. Voor rustzoekers en wandelaars (ook de avontuurlijke!!!!!), behalve wsl in juli en augustus als de Grieken het eiland overspoelen... Eigen gemotoriseerd vervoer echt noodzakelijk om eiland en dorpjes te verkennen want geen openbaar vervoer en ook taxi's zeldzaam.... In voor- en naseizoen is Agía Pelagía het meest "levendige" kustplaatsje en dan zijn de terrasjes/taverna's dun tot licht bevolkt, iets meer in het weekend, als ook de locals uit gaan;-) Fijne uitvalsbasis voor wandelen in de omgeving en ritjes over eiland.Tip van mij is: lees (liefst op voorhand maar kan ook later;-) het boekje Kythira, gewoon een bijzonder eiland.

  Tip overig: ga hoe dan ook naar Karavás en bezoek de bronnen v Amir Aly en Portokalia, ga naar Mylopótamos (taverna en watervallen) en beleef de zondagmarkt in Potamós. En meer, veel meer, enjoy Kythira!!!

 • 9

  Mooi en rustig eiland

  Nelly en Richard, 12-12-2015
  Kythira is een heel rustig eiland, dun bevolkt. Veel wandelmogelijkheden. Grillige kloven en mooie baaien. Potamos is het meest levendige dorp van het eiland met een marktje en een leuk plein met bomen en terrassen.
 • 9

  Ongekend,prachtig klein eilandje!

  Mieke Riga, 24-6-2015
  Huurauto noodzakelijk! Zo kom je op prachtige plekjes! Kleine dorpjes, lekkere restaurantjes voor weinig geld. Prachtige natuur en verborgen strandjes!
 • 9

  Prachtig en rustig eiland,

  E.Limburg, 9-5-2015
  eind april/begin mei een heel goede tijd om er te gaan wandelen. Veel bloemen (zelfs orchideeen) en prima weer (nog niet te warm!)
 • 10

  Mooiste eiland op de wereld!

  Rian Coumou, 22-4-2015
  Altijd als ik naar huis ga, heb ik al weer heimwee naar Kythera!
Kythira scoort een 9,1 uit 10, op basis van 136 reviews
Advertentie
Advertentie