Villa Mare Monte
Gelegen in een idyllische omgeving vind je het prachtige driesterrenhotel Sergiani Garden. Ze hebben niet alleen vriendelijke medewerkers, maar is ook een familiebedrijf. Bovendien is het op slechts een steenworp afstand van het prachtige zandstrand van Stalis en Malia op Kreta. Sergiani Garden bied...
Pluspunten: ligging, avondeten en vriendelijk personeel Verbeterpunten: de douche!!!! Veel te klein, en ook niet schoon. Airco moet bijbetaald worden en het ontbijt is eenvoudig. De hygiene is ook niet overal optimaal. Verder prima plek voor 10 dgn, hoor!
Wij verblijven hier al jaren en het voelt iedere keer als thuiskomen.De eigenaar en zijn zoon zorgen ervoor dat hun gasten niks tekort komen.Het eten in hun eigen restaurant is fantastisch en de bediening enorm vriendelijk! De kamers simpel maar goed schoongemaakt en ook de handdoeken wissel is fijn.Het zwembad is schoon en word goed onderhoiden, zo ook hun tuin.Het appartementen complex ligt heerlijk centraal om uit te wijken met een auto om Kreta verder te ontdekken.Kortom! Wij zeggen doen, boek gerust en je zult snappen wat wij bedoelen.(Ook op het gebied van veiligheids voorzieningen tijdens corona hebben ze het goed aangepakt)
Wat een warm welkom door eigenaar en diens medewerkers. Op loopafstand van winkeltjes Stalis en Malia. Leuke studio met balkon, goed restaurant.
Deze maand 2 heerlijke weken doorgebracht bij Sergiani. De appartementen zijn eenvoudig maar goed onderhouden en superschoon. Het zwembad is niet overdreven groot maar ru voldoende t.o.v. het aantal appartementen. Prima bar bij het zwembad waar je voor schappelijke prijzen een drankje of een hapje kan kopen. We hebben gebruik gemaakt van halfpension en het eten in het restaurant is geweldig! Ruime keuze uit voor en hoofdgerechten. Eigenaar en personeel is geweldig en supervriendelijk. Na het melden van een probleem met de airco stond binnen een uur een monteur op de stoep en werd het euvel verholpen. Niet twijfelen, doen!
We zijn net terug van 11 heerlijke dagen in Sergiani Garden. Absoluut een aanrader om naar toe te gaan. De eigenaar en zijn personeel zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. We hadden een 1 kamer appartement geboekt, maar we kregen kosteloos een 2-kamer appartement. In eerste instantie hadden we geen airco en kluis genomen. Maar de eigenaar heeft een mooie prijs gemaakt zodat we alsnog hiervoor gekozen hebben. Kamer zijn netjes en schoon. Om de dag schoonmaak en schone handdoeken. Zwembad met poolbar is een heerlijke plek om te vertoeven. We zijn slechts enkele malen naar het strand geweest, het merendeel bij het zwembad doorgebracht. Het eten in zowel de poolbar als het restaurant van Sergiani is voortreffelijk. Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Er komen vooral Engelse en Duitse gasten maar tijdens ons verblijf zijn we ook andere Nederlanders tegengekomen. Stalis zelf is een leuk en gezellig plaatsje. Veel restaurants, cocktailbars en souvenir winkels !!
Kleinschalig | Beschikbaar |
Totaal aantal kamers | 32 |