Lyttos Beach
Dichtbij het gezellige plaatsje Stalis ligt Horizon Beach. Het ideale hotel als je lekker tot rust wilt komen, maar ook als je wat van het eiland Kreta wilt zien. Door de centrale ligging zijn veel stadjes snel te bereiken met de auto. Het hotel heeft verschillende zwembaden en ligt aan de zee, waar...
Wij verbleven hier van dinsdag 10 t/m woensdag 18 okt. De revieuws vooraf gaven een wisselend beeld, en inderdaad dat klopt. Aangekomen net voor het begin van de Herfstvakantie, het was prima geregeld en goed te doen. Eten en drinken met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Toen eenmaal de vakantie begon zag je duidelijk dat de faciliteiten te krap bemeten zijn, dat geldt voor zowel het restaurant als het zwembad. Wat ons verder opviel is de goede kwaliteit van het eten, zowel het ontbijt, de lunch en het diner, er is ruime keuze voor iedereen. Hetgeen wat er wel duidelijk voor verbetering is, dat is de noodzakelijke renovatie van de appartementen, hier is al een begin mee gemaakt. De bedden zijn inderdaad keiharde spiraal matrassen maar er zijn toppers beschikbaar. Animatie ontbreekt op 1 avond Griekse muziek na. Je loopt vanuit het hotel langs het water binnen 7 minuten naar Stalis. Kortom, een prima hotel met een ruim voldoende.
Mooi hotel, vriendelijk personeel. Doen echt alles om het naar je zin te maken. Speciale dank aan Manos van de Poolbar. Manos heeft mijn vakantie echt ongelofelijk mooi gemaakt.
We zijn met ons gezin 1 week in Horizon Beach geweest. De ligging is ideaal. Je kan lopend naar Stalis (gezellige terrasjes, winkeltjes en een strand). Je kan ook prima naar Chersonissos lopen. Dit is een wandeling van ongeveer 3 km. Het verblijf heeft een heerlijk zwembad en ligt aan zee. Via een steiger spring je de zee in en kan je snorkelen. (Niet veel vissen, wel leuk).
Het enige minpunt is de kamer. Deze lijkt meer op een donkere inloopkast. Er hangt geen schilderij aan de muur en de bedden zijn heel slecht. Je voelt door het matras de spiralen in je lichaam. Helaas was het hotel “fully hooked”. Hierdoor konden wij geen topmatras krijgen. Mijn zoon heeft op de grond geslapen. Dit lag volgens hem beter dan het bed.
Op het zogenaamde balkon staat een tafeltje met 2 stoelen. We konden hier niet met z’n vieren zitten. Daar was het te klein voor.
Ondanks de belabberde kamer, hebben wij wel een heerlijke vakantie gehad.
Heel goed verblijf mooie kamers en het eten is top ,en het personeel is zo vriendelijk.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. We kwamen pas 23:30 aan in het hotel en er werd ons nog eten aangeboden. Onze kamer lag in een bijgebouw schuin achter het hoofdgebouw. Zeezicht vanaf ons balkon, we hadden er twee. Kamer (714) was redelijk simpel, maar prima. Bedden iets aan de harde kant, maar wel lekker geslapen. Douche was in bad en maar een kleine glaswand, dus alles was nat. Dat was minder. Wij zwommen altijd in het zwembad vlakbij onze kamer. Veel rustiger dan het zwembad aan zee. Iedereen deed aan handdoekje leggen. Bij het gedeelte van de glijbanen stonden ze zelfs al een half uur van te voren in de rij. Maar ondanks dat, hebben we het heerlijk gehad. Eten was ok en redelijk gevarieerd. Het was wel druk in restaurant. Je kon prima naar Stalis lopen vanaf het hotel. Leuk wandelpad ook. Genoeg vertier in Stalis. We hebben een fijne vakantie gehad.
Topvakantie gehad met de kids, vooral door de mooie ligging met het prachtige uitzicht en het leuke waterparkje. Goede loopafstand naar Stalis. Het eten was goed, niet mega veel keus naar voor ons voldoende. Het frisdrank en water was niet te drinken dus zelf drinken gekocht. De bedden waren enorm hard, toppers waren niet meer beschikbaar, kussens echt heel vies en aan vervanging toe maar verder was de kamer schoon.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bijgebouwen | 9 |
Totaal aantal kamers | 210 |