/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03300000-03309999%2FE3303921.jpg)
Sunset Bali
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Verblijf in Sentido Vasia Resort & Spa 5* op Kreta. Met de zeven zwembaden, de tennisbaan en de vijf restaurants beschikt het resort over veel faciliteiten. Bij een van deze zwembaden staat de gehele dag gezellig muziek op. In vijf minuten sta je bij de haven van Sissi, een klein vissersdorpje. De r...
Het was een gezellig all in hotel. Uitstekende service. Animatie was goed geregeld en de kinderen hebben zich prima vermaakt. De bingo was wat minder maar zo is er altijd wat te klagen. Het eten is goed. Voor ieder wat wils. Vlakbij het hotel is een mooie baai waar je kan snorkelen. Sissi is een leuk, klein plaatsje waar je heerlijk kan eten en kan winkelen. Malia ligt vlakbij en is erg leuk om naar toe te gaan.
Mooi resort. We hadden een maisonnette met prive zwembad, ideaal. Kan dit echt aanraden. Het eten was goed en gevarieerd. Ook tussen de maaltijden door, snacks bij het zwembad. Ook voor kinderen is er voldoende te doen. Voor herhaling vatbaar.
Fantastisch resort met mooie (grote!) kamers, veel vermaak, mooie omgeving, heerlijk eten! Gereisd met kids; baby van 9 maanden t/m een 16 jarige. Meest fantastische all-inclusive eten wat ik heb gegeten (en we hebben ervaring!). Zwembaden heel leuk, glijbanen een succes. Veel en actieve animatie die je kinderen - als je / zij dat willen - de hele dag op sleeptouw nemen (wilde mijne niet). Kinderdisco in de avond en daarna voor grotere wat activiteiten. Wij hadden twee kamers, een familiekamer type A, wat bestaat uit twee slaapkamers en een grote badkamer met douche en bad. De andere kamer was een maisonnette met een privé zwembad; een absolute aanrader en z’n geld meer dan waard. Een gang met eigen slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de verdieping dat nog een keer. Sissi vonden wij een heel schattig dorpje met een mooie baai en veel winkeltjes / restaurantjes. De shuttle services naar het mooie zandstrand was ook top!
Upgrade kamer. Appartement 1811. Ruim en schoon. Goed gevarieerd eten. Veel zwembaden. Sisi leuk stadje met winkels, bars en restaurants op loopafstand. Prijs/kwaliteit top. S morgens bonenkoffie en vers sap
Vasia resort is geen 5 sterren waardig. Medewerkers zijn overigens vriendelijk, dat is geen probleem. Wij hadden een last minute geboekt en kwamen terecht in een of ander bijgebouw wat nog niet zo lang geleden Amarylis heette. Uitgeleefd, gedateerd en alles wat er kapot kon zijn in de kamer was dat ook + de geur van een kattenbak en om 0500 een haan als buren. Ik heb er foto`s en filmpjes van gemaakt om achteraf problemen te voorkomen en heb het ter plaatse gemeld. Kapotte douche, TV beugel hing los aan de muur, Airco viel bijna naar beneden, een of andere vage sensor op de kamer etc. etc. Vasia is een groot resort. Als je het leuk vindt om in een resort te zitten met over het algemeen andere Nederlanders, veel Engelsen en sommige Fransen en houdt van massaliteit compleet met grote eetschuur en goedkoop entertainment dan vooral gaan. Kom je voor het land, de cultuur etc. dan is Vasia niet de plek.
Wij hadden een heerlijke vakantie al waren er wel wat verbeterpunten; + zalige zwembaden + prachtige ligging + heel lekker eten met voldoende variatie
Totaal aantal kamers | 100 |
Huisdieren | Niet beschikbaar |