9.6FenomenaalScore uit 634 reviews

• Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Aan de noordkant op het eiland Kreta ligt het Mary Hotel Apts & Mary Royal Suits. Dit complex heeft een unieke ligging. Met een korte wandeling sta je zo op het witte zandstrand met helderblauw water. De inrichting van het hotel is fris met een mooie lichtinval. Het vriendelijke personeel staat al o...

Telefoonnummer

Instagram, Facebook

9.6FenomenaalScore uit 635 reviews

Super verblijf
Door Mario en Catharina op 24-10-2023

Wij zijn vorig jaar de eerste keer bij Mary hotel geweest. Dit was ons zo goed bevallen dat we weer geboekt hebben bij Mary hotel. Het appartement is voorzien van alle gemakken en smaakvol ingericht en er wordt iedere dag schoongemaakt. Om de twee dagen nieuwe handdoeken, en om de drie dagen wordt het bed verschoond. Het bed was super. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Het personeel is zeer vriendelijk, attent en behulpzaam. Je voelt je hier erg welkom. Je bent vlak bij zee, en er zijn voldoende restaurants en winkels in de buurt. Wij hebben een fijne ontspannen vakantie gehad in Mary hotel.

fantastisch verblijf
Door Bert en Stieneke op 15-10-2023

Super accommodatie, zeer gastvrije familie; prima ligging 300m strand, 200m dorp

Mooi Hotel/appartement
Door Nicole op 12-10-2023

Zeer gastvrij ontvangen. Kleinschalig hotel/appartementen complex. Vond ik zeer prettig. Mooi groot appartement waar we met 5 ruimte genoeg hadden. Overal is het echt schoon en ontbijt is echt prima en voldoende. Vriendelijk en behulpzaam personeel. 2 keer in 10 dagen een bed verschoning en om de dag schone handdoeken. Het hotel ligt vlak aan zee. Je hoeft de straat maar uit te lopen. Via hotel kun je laten regelen voor een auto te huren. En de eigenaars kunnen je goed vertellen waar er mooie en leuke dingen te bezichtigen zijn. Wij hebben genoten van onze 10 dagen. Dus kan het van harte aanbevelen.

Heerlijk verblijf!
Door Nathalie op 10-10-2023

Het personeel is super vriendelijk en erg behulpzaam. Ieder moment van de dag word je vriendelijk begroet en is er belangstelling voor wat je gaat doen op die dag en of ze nog tips kunnen geven. De kamers zijn helemaal op orde en het ontbijt is lekker uitgebreid. Er hangt een fijne sfeer en het is er schoon. De ligging is top. De zee bevindt zich 400 meter verderop en de bushalte is te vinden op 200 meter afstand. Binnen 20 minuten sta je in het oude centrum van Rethymno. Vanaf deze locatie kun je zowel de rust als de drukte opzoeken. Kortom, fijn adres voor een heerlijke vakantie!

Relaxt en vriendelijk complex op een prima plek.
Door Carla Voort op 03-10-2023

Wij verbleven twee weken in dit fijne appartementencomplex, wat een heerlijke plek om te verblijven! De ligging is ideaal: op een steenworp afstand van zee en strand, waar we vaak even naar toe liepen om de zonsondergang te bewonderen. Op korte afstand zijn ook meer dan genoeg winkeltjes, restaurantjes en supermarkten te vinden. De schoonmaak was perfect. Maar wat ons nog het meeste trof: de enorm vriendelijke ontvangst en dagelijkse begroeting van iedereen die er werkzaam is, er heerste een "positieve vibe", je voelt je erg welkom. Het grotendeels huisgemaakte ontbijt was dagelijks een mooi begin van de dag. Terugkijkend op een prima vakantie hopen we ooit nog eens weer terug te keren op deze locatie.

Super hotel en zeer vriendelijke eigenaren.
Door Desiree Vreriks op 02-10-2023

We waren nog nooit op Kreta geweest. Wat ons betreft hoeft het voor het eiland ook niet meer, overal waar je komt ligt afval, is het rommelig en zeer zeker niet schoon en netjes, zelfs in de bergen (wij hadden daar 5 dagen een auto) ook het vliegveld vonden wij erg smerig (vooral de toiletten).
Maar hoe aardig, vriendelijk en behulpzaam kunnen mensen zijn. De kamers in Hotel Mary waren super schoon, netjes en van alle gemakken voorzien. Je ziet overal dichtbij met wat je nodig hebt. Wil je advies ze helpen overal bij en hebben ons plekjes verteld op het eiland waar we naar toe moesten die we anders nooit gezien zouden hebben. Kortom, voor Hotel Mary en de eigenaren gaan wij zeker nog eens terug.

Soort hotel
Appartementenhotel