Lefkoniko Beach
Zeer gemoedelijk, vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon, prima ontbijt, avondeten sober maar zeer smakelijk. Ligging 50 a 75 meter van de wandelboulevard naar centrum van Rethimnon
Het hotel ligt perfect. langs een soort boulevard kan je naar het centrum lopen in 20 minuten. Aan de overkant ligt het strand met voldoende bedjes. Het is wel een verouderd hotel. De eetzaal is verschrikkelijk. Donker en warm, maar je kan lekker buiten eten. Het ontbijt is goed. Het is schoon en iedere dag handdoeken. dus wij hebben een geweldige vakantie gehad. Rethymnon is super gezellig. Heerlijk gegeten in het stadje bij Avli o.a. en en gezellig wat drinken bij Iro bar als je van het strand komt.

Lefkoniko Beach
De kamers zijn behoorlijk gedateerd en slecht onderhouden ik had een kamer met een bad en dat bad was gescheurd na een klacht te hebben in gediend kreeg ik een andere kamer die zo klein was als een postzegel de all in service is ook zeer slecht ik kreeg cola van de lidll en flesjes water moest ik voor betalen het bier was ook vies was heel erg aangemaakt met te veel water het eten was ook zeer slecht en koud je betaald voor all in maar bijna alles moet betaald worden dus weinig keus moest zelf betalen voor een frapee koffie koude koffie met ijsblokjes
De ligging van Lefkoniko is perfect. Loopafstand naar het oude centrum van Rethymon. En aan het strand. Het complex is verouderd maar iedere dag wordt er goed schoon gemaakt. En schone handdoeken. Wij hadden all inclusive. Nog nooit eerder gedaan, maar dit was ook de laatste keer. Het ontbijtbuffet is prima. Dinerbuffet een aantal keren geweest maar uiteindelijk zijn we toch s avonds uit eten gegaan. Ten eerste omdat we dat toch gezelliger vinden. Ook was het wat ons betreft wat eentonig. Er was genoeg daar niet van. Minpunt vonden wij ook dat we geen uitzicht hadden vanaf het balkon. We keken tegen de achterkant van het nieuwe gedeelte aan. Wij vonden dat jammer. Verder prima vakantie gehad in Rethymon.
Het complex
Renovatiejaar | 2003 |